Kursskafferiet AB

Vill du investera i dig själv, lära dig något nytt och unna dig en meningsfull fritid?
Kursskafferiet är för dig som vill utveckla din kreativa förmåga på ett roligt och inspirerande sätt. Vi har kurser inom hantverk, konst och allt som ger livet en extra krydda! Våra kurser är online och du går dem helt i din egen takt och på vilken plats du vill. Kurserna är pedagogiskt upplagda och du får dessutom hjälp om det är något du inte förstår. Våra kursledare har lång erfarenhet inom sina områden och brinner för att lära ut! Du blir inbjuden till ett community där du och andra kursdeltagare kan dela erfarenheter. Just nu har vi kurser inom sömnad. Keramik- och akvarellkurser kommer senare i vår.

Vi vill att du ska känna stoltheten över att du har skapat någonting själv!

Visa alla kurser med Kursskafferiet AB

Kurser

Kurs
Hantverk
Keramik Pris Ort Snittbetyg
Keramikkursen Från 595 SEK Distans
5,0 (1)
Textil
Lär dig sy på 4 dagar - Roliga grundkursen Från 595 SEK Distans
5,0 (5)
Sy om dina plagg - Fixa din garderob Från 595 SEK Distans

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Kursskafferiet AB och veta mer om deras kurser.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Annika Uggla

Jag har noll erfarenhet av keramik men det var väldigt tydliga och pedagogiska instruktioner. Känslan var väldigt nära en lärarledd kurs. Och väldigt roligt om man vill hitta på något tillsammans med familjen eller vänner.

Gunhild 81

Sykursen är väl värd sitt namn Rolig. Jag har sytt i många år och tänkte inget för mig, men vilken kick jag fick av kursen. Den är trevligt och pedagogiskt upplagd med många små finurliga tips. Inspirerande att träffa dessa två sprudlande fröknar på filmerna. Nu syr jag väskor på löpande band. Jättekul!

Gunela Gillvander

Tack för en fantastisk kurs! Ni har varit otroligt pedagogiska, roliga och engagerande och har gjort sömnad så mycket lättare än det har varit förut. Jag är så stolt över vad jag har gjort och kan inte fatta att det är jag som har sytt den fina väskan och kuddfodralet. Det ser proffsigt ut och med era instruktioner blev allt så lätt och tydligt....

Visa hela
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Kursskafferiet AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: