Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Galleri Taktil – Konst i Form med start 2005, var ett galleri och forum för kreativitet i alla dess former. Galleriet som var beläget i Gamla Stan i Stockholm var också landets första och enda galleri som också gav plats för konst, litteratur och färgmaterial för synskadade.

Försäljning av Taktila Färger är det som idag kvarstår av galleriverksamheten. Färgerna säljs via hemsidan kursplats.nu till framför allt institutioner, skolor och muséer.

Under åren 2014 - 2020 har företaget bedrivit kursverksamhet på Gran Canaria och därav haft arbetsnamnet Kursplats Gran Canaria. Kursplatsen med säte i Puerto de Mogán har bjudit på en uppskattad mix av kreativa kurser, vandring, coachning, sorgbearbetning och MåBra-veckor. Många deltagare har kommit tillbaka år efter år. Vid Corona-utbrottet i mars 2020 sattes verksamheten på Gran Canaria tyvärr på paus och kan möjligen komma att återupptas tidigast våren 2021.

Då detta skrivs i Stockholm maj 2020 ser vi i Sverige fram emot en sommar på hemmaplan då vi med fortsatt duktigt avstånd till varandra ändå får njuta av varmare dagar utomhus med större frihet och en lockande möjlighet att äntligen träffa andra människor och få fylla på med nya impulser, idéer och energi.

Galleri Taktil och dess ägare Monika Sikehag, kursarrangör och kursledare leder Vedic Art-kurser - målarglädje för alla, handleder och stödjer vid Sorgbearbetning, ger Klangmassage och Coaching.

Sorgbearbetning erbjuds i Stockholm under sommaren. Det kan ske i grupp eller individuellt. Vi arbetar utomhus. Mer info kommer här under maj. Vill du omgående veta mer är du välkommen att skicka ett mail. 

Coaching ges individuellt genom ett eller två möten (utomhus, gärna under en promenad) och sedan med uppföljning på telefon. Här får du strukturerat stöd som leder till konkret resultat. Det kan handla om existentiella problem. Och det kan också handla om problematik rörande arbete och projekt. Kanske vill du starta eget företag? Eller skilja dig? Coachingmetoden ger konstruktivt stöd. Mer info kommer här under maj. Vill du omgående veta mer är du välkommen att skicka ett mail. 

» Mer information
För mer information om Kursplats Nu eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Kursplats Nu

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Målarkurser
Vedic Art Pris Ort Snittbetyg
VEDIC ART i Gamla Stan, Stockholm Från 3 000 SEK Gamla Stan

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Kursplats Nu och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Kursplats Nu

Kornhamnstorg 47
11127 Stockholm

Tel: 0708-961843 Lämna meddelande/sms:a
www.kursplats.nu

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Ann-Kristin Huldin
(4)
Sorgebearbetningen med Monika förlöpte under lediga och klara former med sköna inslag av humor och improvisation.
Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Kursplats Nu och få mer information, fyll i följande uppgifter: