Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Klassisk balett Ungdom / Vuxen Göteborg - Majorna 12 tillfällen. Danspedagog känd från Cirkus Scott.

Kulturstationen
Kursinformation
Göteborg
12 tillfällen
1 995 SEK

Kursbeskrivning

KulturstationenDanspedagog och magiker Ann-Sofie Glimmerfalk känd från Cirkus Scott undervisar på balettkurserna som startar den 10 samt 11 mars år 2020 och pågår vid 11 tillfällen. För extra information om danskurser, kontakta oss direkt.

Hon utbildades till danspedagog på Billdals Balettskola hos Anita Maack.

Balettelever från Kulturstationen medverkade med stor succé som dansare i Taubemusikalen på Göteborgs Konserthus, med koreografi av vår danspedagog Ann-Sofie Glimmerfalk. Vi ser fram emot fler liknande samarbeten.

KLASSISK BALETT PÅ KULTURSTATIONEN

Killar och tjejer får lära sig den klassiska balettens grunder. Du har stor nytta av att kunna dessa då baletten är grunden till många olika dansstilar. Du stärker hela kroppen och får öva upp ditt musiköra. Repertoar ur balettstycken övas in.

 

Klassisk Balett • ungdom/vuxnakl. 18.30 - 20.00 tisdagar samt kl. 19.30 - 21.00 på onsdagar.

Nybörjare-Fortsättning, grupperna medverkar på julföreställning på Sockerbruket för dem som vill. Tåspets är möjligt i fortsättningsgruppen.

Dag: Tisdagar, Plats: Karl Johansgatan 146, Hus A1, Vagnhallen Majorna, Pris: 1995kr Fortsättning, Tåspetsträning vid önskemål.

Dag: Onsdagar, Plats: Karl Johansgatan 146, Hus A1, Vagnhallen Majorna, Pris: 1995 kr Nybörjare

Pedagog: Vår danspedagog Ann-Sofie Glimmerfalk brinner för att dela med sig av sina erfarenheter till framtidens unga dansare och scenartister, och hon är en omtyckt pedagog på Kulturstationen. Ann-Sofie driver även Kompani d´Heks tillsammans med sin kollega. Kompaniet uppträder med trolleri- och dansföreställningar. 

Delbetalning kan ordnas, ange önskemål om det vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ålder: ungdomar, vuxna.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Klassisk balett Ungdom / Vuxen Göteborg - Majorna 12 tillfällen. Danspedagog känd från Cirkus Scott..

Kulturstationen

Kulturstationen_toppic

KULTURSTATIONEN

VÄLKOMMEN TILL KULTURSTATIONEN! Kulturstationen är en del av Musikutveckling i Göteborg AB. Musikutveckling vänder sig till barn, ungdomar och vuxna i syfte att utveckla och inspirera. Vi är ett expanderande företag, som driver tre musikhus i Göteborg: Kulturstationen • Karl Johansgatan...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Kontaktuppgifter till Kulturstationen

Kulturstationen

Karl Johansgatan 146
414 51 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klassisk balett Ungdom / Vuxen Göteborg - Majorna 12 tillfällen. Danspedagog känd från Cirkus Scott.!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser