Gitarr / Elgitarr - Individuell undervisning

Kulturstationen, i Göteborg (+1 orter)
Längd
Fyra lektioner per månad, kursen löper på tills du säger upp lektionerna
Pris
1 390 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande starter (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
Fyra lektioner per månad, kursen löper på tills du säger upp lektionerna
Pris
1 390 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande starter (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gitarrlektion på Kulturstationen

Gitarr - Individuell undervisning

Gitarrlektioner för alla 

Vi ger gitarrlektioner till barn och vuxna på alla nivåer, inom akustisk gitarr eller elgitarr. Du får bland annat lära dig att spela låtar genom ackompanjemang och melodispel samt notläsning, improvisation, harmonilära och en hel del annat! 

Undervisningen formas efter dig och vad du brinner för. Rock, jazz, folkmusik, musikteori eller kanske något helt annat. Många av våra elever är nybörjare som vill lära sig grunderna. Andra har spelat gitarr i många år och vill fördjupa sig inom någon särskild genre. Vad vill du? Vi hjälper dig att komma igång med rätt lärare! Anmäl dig nu och börja när du vill.

Gitarrkurs för nybörjare

På Kulturstationen lär du dig grunderna steg för steg, med hjälp av våra pedagogiska lärare. Eftersom kursen består av privatlektioner så baseras undervisningen på din nivå och dina intressen.

Det spelar ingen roll om du är barn, vuxen eller mittemellan, det är aldrig för sent att börja spela. Våra elever är från 7 till 75 år och våra lärare möter dig som individ på din våglängd. Våga prova!

Fördjupning inom gitarr

Självklart ger vi också privatlektioner i gitarr för dig som redan spelar och vill fortsätta att utvecklas. Kanske vill du fördjupa dig inom en viss genre eller behärska en ny teknik. Kanske är du självlärd och har några luckor du vill åtgärda. Kanske drömmer du bara om att spela som en gud… Våra lärare guidar dig gärna på din musikaliska resa. Läs mer om Kulturstationens olika gitarrlärare nedan. Om du är särskilt intresserad av jazz har vi också en kurs som fokuserar helt på jazzgitarr (ej för nybörjare).

Plats: Kulturstationen på Karl Johansgatan 146 
Dag: Måndag, Torsdag

Plats: Musikberget på Flöjelbergsgatan 14
Dag: Onsdag

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Löpande starter

  • Kurs
  • Göteborg

Löpande starter

  • Kurs
  • Mölndal

Kostnader

Priser: Som elev får du en faktura i månaden, för fyra lektioner. Lektioner ges löpande och avslutas inte förrän du säger upp ditt avtal via epost. 

Kursledare

Henrik Von Harten
Musiker och musiklärare med många års erfarenhet av undervisning i grundskola, gymnasium, kommunal musikskola, studieförbund och folkhögskola. (Utbildning: på Rockmusiklinjen i Malung samt olika FHS.) Henrik arbetar i olika genrer, från blues och country till rock och metal. 

Erik Meyer 
Erik Meyer är utbildad musiklärare vid Musikhögskolan i Malmö. Men hans musikaliska bana började långt tidigare, från grundskolans musikklasser till estetiskt gymnasium och folkhögskola. Jazzen har alltid legat nära hjärtat och genom sina musikutbildningar har han plockat upp kunskaper inom diverse instrument och genrer. Erik spelar kontrabas, elbas och gitarr. Erik har tidigare arbetat i Kulturskolan och dessutom som ungdomsledare på sommarläger. Han är uppskattad för sin förmåga att undervisa med lyhördhet, och anpassa sig till varje elevs individuella förutsättningar.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr / Elgitarr - Individuell undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Oscar Hansson
09 jun 2023

Superbra! Jerry är en toppenlärare som är engagerad och motiverad att lära ut gitarr på ett lättförståeligt och roligt sätt. Jag är jättenöjd som gitarrelev och känner att jag h...

Maria, Kulturstationen
13 jun 2023
Vi blir jätteglada att höra att du trivs och utvecklas med Jerry som lärare. Tack för a...
Visa hela
5/5
Erik och Hanna
04 jun 2023

Henrik är jättebra lärare tycker vår 10-åring, och vi föräldrar. Han är lugn, pedagogisk och uppmuntrande.

Maria, Kulturstationen
13 jun 2023
Vad roligt att höra att ni uppskattar Henrik som lärare. Vi tackar för recensionen!
5/5
Anonym
24 maj 2022
Gitarr med Henrik!

Fantastisk lärare med en oerhörd förmåga att uppfatta vad som är rätt nivå i undervisningen och möte eleverna med anpassat material och metoder. Mycket bra!

Kulturstationen
Sockerbruket 27
414 51 Göteborg

Välkommen till Kulturstationen!

Kulturstationen är en del av föreningen Villa Vulkan. Vi brinner för att fler ska få utöva och uppleva kultur. Kulturstationen har kurser för barn, unga och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. Villa Vulkan vill bidra till ett rikare...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Highlights