Barndans 2-3 år och 4-5 år

Kulturstationen, i Göteborg
Längd
10 tillfällen
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Barndans och kreativ rörelse

På kursen Barndans får barn i åldern 2-3 och 4-5 år dansa tillsammans. Vi jobbar med fri rörelse och viss koreograferad dans för att öva koordination, fantasi, styrka, långsamma eller snabba tempon, inkännande i grupp och lyhördhet mot sig själv. Vi kanske krälar, kryper, rullar, böjer, sträcker, balanserar, hoppar, snurrar, flyger. Vi leker genom inlevelse, kroppskännedom, improvisation och danssteg. Med och utan musik. I slutet gör vi en nedvarvning där barnen får landa och vila. Välkommen att börja dansa med oss!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Höst

  • Kurs
  • Göteborg

Vår

  • Kurs
  • Göteborg

Tid och plats

PlatsSockerbruket 27 i Majorna, Göteborg
Dag och tid: 2-3 år: Tisdagar kl 16.00-16.45. 4-5 år: Tisdagar kl 16.50-17.35

Kursledare

Ina Dokmo

Ina är en lekfull och engagerad danspedagog. Hon undervisar dans för att främja kroppskännedom, självkänsla, gemenskap, lek, kraft, rörelseintelligens och rumslig förståelse.

Ina har dansat sedan tre års ålder genom många olika typer av dans. Hennes utbildningar och arbete som dansare, koreograf och pedagog är mest inom modern och nutida dans, improvisation och somatisk rörelse men hon har även studerat och undervisat jazz, balett och fysisk teater. Ina har jobbat som dansare och pedagog i olika delar av Europa, har en kandidatexamen från Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London 2007 och en Masterexamen i koreografi och performativa praktiker från Stockholms Konstnärliga Högskola 2017. Ina har studerat kurser i pedagogik via DOCH och Stockholms Universitet.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Barndans 2-3 år och 4-5 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturstationen
Sockerbruket 27
414 51 Göteborg

Välkommen till Kulturstationen!

Kulturstationen är en del av föreningen Villa Vulkan. Vi brinner för att fler ska få utöva och uppleva kultur. Kulturstationen har kurser för barn, unga och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. Villa Vulkan vill bidra till ett rikare...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Highlights