Barndans 2-3 år

Kulturstationen, i Göteborg
Längd
8 tillfällen
Pris
1 400 SEK
Längd
8 tillfällen
Pris
1 400 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning


Barndans 2-3 år

På kursen Kreativ rörelse och dans får barn i åldern 2-3 år dansa tillsammans. Vi främjar fantasi, spontanitet och dansande med inspiration från sagornas värld. Under lektionens gång varvar vi att läsa en inspirerande bok med att leva oss in i berättelsen och måla ut den i hela rummet med lekfull rörelse. Vi kanske krälar, kryper, rullar, böjer, sträcker, balanserar, hoppar, snurrar, flyger. Vi jobbar med fantasi, improvisation och lek med och utan musik. I slutet gör vi en nedvarvning där barnen får landa och vila. Välkommen att börja dansa med oss!

PlatsSockerbruket 27 i Majorna, Göteborg
Dag och tid: Tisdagar kl 16.00-16.45
Kursstart: 17 oktober 2023
Lärare: Ina Dokmo


Ina är en lekfull och engagerad danspedagog. Hon undervisar dans för att främja kroppskännedom, självkänsla, gemenskap, lek, kraft, rörelseintelligens och rumslig förståelse.

Ina har dansat sedan tre års ålder genom många olika typer av dans. Hennes utbildningar och arbete som dansare, koreograf och pedagog är mest inom modern och nutida dans, improvisation och somatisk rörelse men hon har även studerat och undervisat jazz, balett och fysisk teater. Ina har jobbat som dansare och pedagog i olika delar av Europa, har en kandidatexamen från Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London 2007 och en Masterexamen i koreografi och performativa praktiker från Stockholms Konstnärliga Högskola 2017. Ina har studerat kurser i pedagogik via DOCH och Stockholms Universitet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Barndans 2-3 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturstationen
Karl Johansgatan 146
414 51 Göteborg

Välkommen till Kulturstationen!

Kulturstationen är en del av föreningen Villa Vulkan. Vi brinner för att fler ska få utöva och uppleva kultur. Kulturstationen har kurser för barn, unga och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. Villa Vulkan vill bidra till ett rikare...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Highlights