Balett nybörjare 13 – 16 år

Kulturstationen, i Göteborg
Längd
10 tillfällen
Pris
2 100 SEK
Nästa kurstillfälle
Vi tar emot intresseanmälningar för kursstart 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
2 100 SEK
Nästa kurstillfälle
Vi tar emot intresseanmälningar för kursstart 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Balett nybörjare 13 - 16 år

På en kurs i balett för nybörjarekan du lägga en bra grund för din dansteknik. Balett används ofta som grundträning för andra dansformer. Genom balettens rörelser kan du lära känna koordination, balans, känsla av längd, styrka, kraft och lätthet. Vi börjar vid stången och övar sedan t.ex. på piruetter (snurrar), olika hopp, och korta kombinationer när vi färdas genom rummet. Välkommen till en nybörjarkurs i balett!

PlatsSockerbruket 27 i Majorna, Göteborg

Lärare: Ina Dokmo
Ina är en lekfull och engagerad danspedagog. Hon undervisar dans för att främja kroppskännedom, självkänsla, gemenskap, lek, kraft, rörelseintelligens och rumslig förståelse.

Ina har dansat sedan tre års ålder genom många olika typer av dans. Hennes utbildningar och arbete som dansare, koreograf och pedagog är mest inom modern och nutida dans, improvisation och somatisk rörelse men hon har även studerat och undervisat jazz, balett och fysisk teater. Ina har jobbat som dansare och pedagog i olika delar av Europa, har en kandidatexamen från Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London 2007 och en Masterexamen i koreografi och performativa praktiker från Stockholms Konstnärliga Högskola 2017. Ina har studerat kurser i pedagogik via DOCH och Stockholms Universitet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vi tar emot intresseanmälningar för kursstart 2024

  • Kurs
  • Göteborg
  • Svenska

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Balett nybörjare 13 – 16 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturstationen
Karl Johansgatan 146
414 51 Göteborg

Välkommen till Kulturstationen!

Kulturstationen är en del av föreningen Villa Vulkan. Vi brinner för att fler ska få utöva och uppleva kultur. Kulturstationen har kurser för barn, unga och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. Villa Vulkan vill bidra till ett rikare...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Highlights