Visa kurser.se som: Mobil

Delta i vår påsktävling och tävla om en distanskurs inom matlagning! 🐣🌷

Kursinformation
Stockholm
Terminskurser (cirka 12 tillfällen per termin) och kortare kurser
Löpande
300 SEK

Kursbeskrivning

Teater 

Vi har både längre terminskurser och kortare kurser i olika nivåer så som grundkurs, fortsättningskurs och avancerad teater. Välj bland improvisionsteater, radioteater, rollspelsteater, teaterlek och teatersmink. Genom lekar och övningar i samarbete, koncentration och fritt skapande utvecklar vi en föreställning. Vi utgår från Vår Teaters metodik när vi bygger en historia och utvecklar fantasin. Målet är att skapa tillsammans och ha kul.

Tillsammans undersöker vi hur berättelser skapas, gör statusövningar och tränar på att bejaka/blockera i olika övningar. Vi utvecklar också vårt självförtroende på scen. 

Hos kulturskolan finns dessutom resurser för kostym, smink, ljud och ljus på riktiga scener.

Det finns kurser både för dig som är nybörjare och mer avancerade program för dig som vill satsa mer. Undervisningen sker på flera ställen i Stockholms stad och grupperna är indelade efter ålder och nivå.

Se hela vårt utbud av teaterkurser och anmäl dig via länken nedan. 

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kulturskolan Stockholm riktar sig till barn och unga mellan 6-22 år.

Det är aldrig för sent att börja spela teater - vi har nybörjarkurser för alla åldersgrupper.

För dig som vill satsa mer på teater har vi även Kulturskolans Avancerade Program (KAP) som ger en bra grund för fortsatta studier inom ämnet.

Kostnader

Kulturskolans terminskurser kostar mellan 750–950 kronor. Kortkurser kostar mellan 300 och 500 kronor per kurs. Priserna varierar beroende på gruppstorlek och lektionstid, exakt pris står angivet vid respektive kurs.

Priset gäller för personer skrivna i Stockholms stad.

Nedsatt avgift, helt avgiftsfritt samt syskonrabatt

Beroende på hushållets sammanlagda fastställda förvärvsinkomst (årsinkomst) kan ni ansöka om nedsatt avgift, helt avgiftsfritt samt eventuellt syskonrabatt. Detta ska du ansöka om när du bokar termins- och/eller kortkursen.

Kulturskolan Stockholm

Välkommen till kulturskolan Stockholm! Hos oss får du som är 6-22 år möjligheter till eget konstnärligt skapande, nya intressen och många möten. Välj mellan hundratals kurser inom musik, teater, dans, cirkus, konst och media. Vi har nybörjarkurser, fortsättningskurser och avancerade kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturskolan Stockholm

Kontaktuppgifter till Kulturskolan Stockholm

Kulturskolan Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Teater!

Liknande kurser