Kursinformation
Stockholm
circa 12 lektioner per termin
Löpande start. Kortkurser kostar mellan 300-500 kr. Terminskurser 750-950 kr.
300 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Streetdance i olika nivåer

Streetdance är ett samlingsnamn på dansstilar som uppstått på gator och i klubb-kulturer. I våra streetdance-kurser får du prova på olika stilar, både äldre och de nyare. Inspiration hämtas även från scenshower och musikvideos. Stilen är personlig och varierar mellan olika lärare. Terminen avslutas med en föreställning.

Vi har danskurser både för dig som är nybörjare och mer avancerade program för dig som vill satsa mer. Undervisningen sker på flera ställen i Stockholms stad.

Se hela vårt utbud av streetkurser och anmäl dig via länken nedan. 

Målgrupp

Kulturskolan Stockholm riktar sig till barn och unga mellan 6-22 år.

Det är aldrig för sent att börja sjunga - vi har nybörjarkurser för alla åldersgrupper.

För dig som vill satsa mer på sång och musik har vi även Kulturskolans Avancerade Program (KAP) som ger en bra grund för fortsatta studier inom ämnet.

Kostnader

Kulturskolans terminskurser kostar mellan 750–950 kronor. Kortkurser kostar mellan 300 och 500 kronor per kurs. Priserna varierar beroende på gruppstorlek och lektionstid, exakt pris står angivet vid respektive kurs.

Priset gäller för personer skrivna i Stockholms stad.

Nedsatt avgift, helt avgiftsfritt samt syskonrabatt

Beroende på hushållets sammanlagda fastställda förvärvsinkomst (årsinkomst) kan ni ansöka om nedsatt avgift, helt avgiftsfritt samt eventuellt syskonrabatt. Detta ska du ansöka om när du bokar termins- och/eller kortkursen.

Kulturskolan Stockholm

Välkommen till kulturskolan Stockholm! Hos oss får du som är 6-22 år möjligheter till eget konstnärligt skapande, nya intressen och många möten. Välj mellan hundratals kurser inom musik, teater, dans, cirkus, konst och media. Vi har nybörjarkurser, fortsättningskurser och avancerade kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturskolan Stockholm

Kontaktuppgifter till Kulturskolan Stockholm

Kulturskolan Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Streetdance!