Visa kurser.se som: Mobil

Teater - Fortsättning

Kulturama
Kursinformation
Stockholm
22 timmar
2019-09-16 19:45
2 300 SEK

Kursbeskrivning

Fortsättningskurs för dig som har viss erfarenhet eller vill ta upp ditt teaterintresse efter ett uppehåll.

Innehåll och Mål

Fortsättningskurs för dig som har viss erfarenhet eller vill ta upp ditt teaterintresse efter ett uppehåll. Genom skådespelarövningar, samarbets- och koncentrationsövningar jobbar vi med teaterns hantverk. 

Upplägg

Vi lägger stor vikt vid improvisationsövningar för att utveckla din fantasi och spontanitet. Du kommer även att arbeta med texter och gestaltning.  

Förkunskaper

Du har gått minst en termin tidigare eller har motsvarande förkunskaper.  

Kursledare

Cacki (Catarina) Westerlund är skådespelare och teaterlärare. Utbildad i ”fysisk teater” (Grotowski-inriktad) vid Teaterstudion i Stockholm1981-83  och sedan i Method Acting för svenska och amerikanska pedagoger, samt på DI. Hon har frilansat som skådespelare och regisserat. Hon undervisar sedan 1991, mestadels i Method Acting, men har också andra teaterkurser. Cacki  har en fil.mag. i Teatervetenskap och är dessutom utbildad i Ebba Nilsdotters röstteknik.  

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.  

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns teaterkurser upp till fördjupningsnivå. Där erbjuder vi exempelvis Method Acting, Filmskådespelarteknik och Scenframställning. Vi har även kurser i sång och tal som kan passa dig som också vill utvecklas åt musikalhållet. Är du intresserad av att jobba vidare med kroppen som instrument har vi kurser i yoga och pilates. Är du intresserad av att studera teater på en högre nivå har Kulturama en teaterutbildning på heltid för vuxna. 

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44.

 

 

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teater - Fortsättning.

Kulturama

Kulturama

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Kontaktuppgifter till Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Tel: 08-505 900 13(14)
www.kulturama.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teater - Fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner