Inga recensioner än

Sång - Fortsättning, termin 2

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
20 timmar
Pris
2 600 SEK
Nästa kurstillfälle
14 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 600 SEK
Nästa kurstillfälle
14 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Här är kursen för dig som vill få njuta av att sjunga tillsammans med andra. Våga pröva - att sjunga är roligt och ger kraft och energi! Du lär dig grundläggande andningsteknik och avspänning, och så sjunger vi förstås!

Innehåll och mål

Här får du lära dig grunderna i andningsteknik och avspänning, och använda dina kunskaper direkt. Vår repertoar är visor, pop, folkmusik, lite musikalsånger, vi anpassar efter gruppens önskemål. Vi sjunger till stor del i grupp men du kan också få pröva på trio, duo och individuellt.

Upplägg

Vi övar upp röstens omfång, arbetar med tonbildning för att få en vackrare klang och bättre röstfunktion. Du övar upp ditt gehör, stärker din sångröst och börjar hitta magstödet.

Förkunskaper

Du bör har sjungit en-två terminer eller motsvarande.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har flera kurser i sång som du kan gå vidare med för dig som vill utvecklas som sångare och fördjupa dina kunskaper i exempelvis: soul och R&B eller musikal!

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 september, 2023

  • Kurs
  • Hammarby Sjöstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sång - Fortsättning, termin 2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights