Ljud- och inspelningsteknik. Nybörjare

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
20 timmar
Pris
2 850 SEK
Längd
20 timmar
Pris
2 850 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Skapa musik. Välkommen till en av våra kreativa kurser i musikproduktion

Innehåll

Här får du en övergripande förståelse kring inspelning- & ljudteknik. Vi börjar från början med att titta på hur vi navigerar lättast i en studiomiljö. Vidare går vi igenom mikrofoner, inspelningsmetoder, uppmickning mm. Vi arbetar med olika inspelningar av instrument, mixning, mastering och på vägen en hel del tips på hur just du kan få till din produktion så professionellt som krävs i dagens musikbransch.

Vi jobbar med Logic Pro X i professionell studiomiljö och det enda som krävs av dig som deltagare är att du har intresset!

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursupplägg

Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov vecka 44.
Max 10 deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.

Kursledare

Läs mer om kursledaren här

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ljud- och inspelningsteknik. Nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights