Låtskrivande, fortsättning

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
20 timmar
Pris
2 850 SEK
Längd
20 timmar
Pris
2 850 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du ta ditt låtskrivande till nästa nivå, finslipa ditt låtskrivande och få nya kunskaper och inspiration? Då är den här kursen något för dig!

Innehåll

Under den här kursen kommer du som deltagare att få med dig verktyg för hur du tar dig vidare när du fastnar eller har slut på idéer. Du kommer att utveckla ditt låtskrivande genom tydliga hands-on uppgifter där du får utrymme för att testa nya vägar och bejaka din kreativitet. Du får fördjupa din kunskap om text, melodi, harmonik, rytmik, form och arrangering för att kunna variera ditt kreativa musikskapande. Vi arbetar både i grupp och individuellt. Du får hela tiden möjlighet att spela upp låtarna för att på så sätt kunna få feedback både från kursledaren och andra deltagare. Under kurstillfällena arbetar vi med både ackordinstrument och Logic Pro X som kreativa verktyg för att på olika sätt utforska uttryck.

Förkunskaper 

Du är van vid att skriva låtar och kan spela ett ackordinstrument. Du behöver inte ha förkunskaper i Logic Pro X.

Kursupplägg

Kursen bedrivs varje vecka med uppehåll för lov vecka 44.
Max 8 deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Låtskrivande, fortsättning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights