Inga recensioner än

Gitarr akustisk/elgitarr, enskild undervisning/minigrupp. Intresseanmälan (pris från 2800 kr)

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
10 timmar
Pris
0 SEK
Längd
10 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spela gitarr eller elgitarr - förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera. De flesta kurserna startar vecka 6 och 7 på våren och vecka 36 och 37 på hösten. Det går att hoppa på under terminen.

Från 7 år.

Intresseanmälan / kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och ej bindande.

Avgiften för enskild undervisning varierar beroende på lektionens längd. Du väljer själv hur lång undervisningstid du vill ha men vi brukar utgå från 20 minuter för barn/ungdom och 30 minuter för vuxna.

  • 10 x 20 minuter 2800 kr
  • 10 x 30 minuter 4200 kr
  • 10 x 40 minuter 5600 kr
  • 10 x 45 minuter 6300 kr 

Vid anmälan, ange om det är akustisk gitarr eller elgitarr du vill spela, önskad inriktning samt dagar och tider som fungerar för dig.

Vid minigrupp, 2-3 deltagare, är lektionstiden 10 x 45 minuter och avgiften 3000 kr för barn/ungdom, 3300 kr för vuxna. Skulle du vara intresserad av minigruppsundervisning och vi har fler deltagare på samma nivå så försöker vi starta det. Ange i meddelandefältet att du är intresserad av minigrupp och vilken nivå du befinner dig på. Ange även om du har en spelkamrat. Be spelkamraten att anmäla sig också.

Det är stort tryck på enskild och minigruppsundervisning och återanmälda elever har företräde. Bokning av kurstid sker därför i många fall nära inpå kursstart.

Anmälan blir bindande när dag och tid är överenskommen.

Innehåll

Akustisk gitarr: Du lär dig kompa visor, låtar, ballader och väljer själv repertoar. Kurserna omfattar i början främst gehörs- och ackordspel för att i de högre nivåerna övergå till barréackord och notspel. Undervisningen anpassas efter dina förkunskaper och mål.

Elgitarr: Du arbetar med modernt elgitarrspel inom olika stilar såsom pop, rock med mera. Du tränar komp, solospel, skalor, teknik och blandar improvisation med effektiv övning. Undervisningen anpassas efter dina förkunskaper och mål.

Gitarr och sång: En del av våra kursledare kan även erbjuda gitarr och sång, från fortsättningsnivå till avancerad nivå. Kanske skriver du egna låtar (singer/songwriter) eller vill utforska trubadurspel. Lektionerna är individuella och hänsyn tas till varje elevs eget behov och intresseinriktning.

Upplägg

Lektionerna är i huvudsak förlagda till eftermiddag och kvällstid och bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Eget instrument krävs.

Kursledare

Vi har flera kursledare inom detta ämne, läs mer här

Bra att veta

Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi https://playgear.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr akustisk/elgitarr, enskild undervisning/minigrupp. Intresseanmälan (pris från 2800 kr) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights