Inga recensioner än

Fysisk teater 10-13 år

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
20 timmar
Pris
1 900 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 900 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Hur kan vi berätta historier med kroppen som utgångspunkt? Om du är intresserad av att ta reda på det ska du gå vår kurs i fysisk teater!

Innehåll och mål

Utveckla ditt skådespeleri och lär dig hur man använder kroppen som ett verktyg. Även rösten kommer att användas men inte alls lika mycket, utan vi kommer möta upp det med sitt fysiska uttryck. Gruppen får utforska hur man använder kroppen för att uttrycka sig lika tydligt och starkt som med ord. Vi jobbar med musikstycken och text för att tillsammans skapa fysisk teater där kreativiteten är i största fokus!

Upplägg

Fysisk teater är befriande och roligt där fantasin inte stoppas vid det verbala uttrycket. Du får lära dig hur du använder din kropp och håller dig närvarande scenen. Gruppen får arbeta med kreativa teaterövningar och fysiska teaterlekar. Om gruppen vill kan terminen avslutas med ett litet uppspel för de närmaste.

Förkunskaper

Passar både dig som testat teater innan och dig som är helt ny, alla är välkomna!

Kursledare

Nadja Bech har studerat skådespeleri på Stockholms estetiska gymnasium och Sundbybergs folkhögskola. Hon har skådespelat sedan hon var fem år gammal och har jobbat både med egna uppsättningar, film, serier och teaterprojekt. Utöver detta så har Nadja bland annat jobbat som teaterledare på Barnens ö. Läs mer om Nadja och våra andra ledare här.

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling. 

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för material tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Teater kan leda in på många olika konstnärliga riktningar. På Kulturama finns teaterkurser i olika nivåer. Vi erbjuder också kurser i dans, sång och musikal.

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 44.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 september, 2023

  • Kurs
  • Hammarby Sjöstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fysisk teater 10-13 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights