Inga recensioner än

Fiol, enskild undervisning/minigrupp. Intresseanmälan (pris från 2800 kr)

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
6 timmar
Pris
0 SEK
Längd
6 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spela fiol - förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera. De flesta kurserna startar vecka 6 och 7 på våren och vecka 36 och 37 på hösten. Det går att hoppa på under terminen.

Från 5 år.

Intresseanmälan / kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och ej bindande.

Avgiften för enskild undervisning varierar beroende på lektionens längd. Du väljer själv hur lång undervisningstid du vill ha men vi brukar utgå från 20 minuter för barn/ungdom och 30 minuter för vuxna.

  • 10 x 20 minuter 2800 kr
  • 10 x 30 minuter 4200 kr
  • 10 x 40 minuter 5600 kr
  • 10 x 45 minuter 6300 kr 

Vid minigrupp, 2-3 deltagare, är lektionstiden 10 x 45 minuter och avgiften 3300 kr (vuxna). För de yngsta har vi minigrupp på 10 x 30 minuter för 2000 kr. Skulle du vara intresserad av minigruppsundervisning och vi har fler deltagare på samma nivå så försöker vi starta det. Ange i meddelandefältet att du är intresserad av minigrupp och vilken nivå du befinner dig på. Ange även om du har en spelkamrat. Be spelkamraten att anmäla sig också.

Anmälan blir bindande först när dag och tid är överenskommen.
Vid anmälan, ange önskad inriktning samt dagar och tider som fungerar för dig.
Det är stort tryck på enskild undervisning och återanmälda elever har företräde. Bokning av kurstid sker därför i många fall nära inpå kursstart.

Innehåll

Är du nybörjare på fiol eller vill du utveckla dina kunskaper vidare? Vi utgår från din nivå och tillsammans lägger vi upp en plan för ditt fiolspel!

På den här kursen får du lära dig att spela en rolig repertoar både på gehör och efter noter. Lektionerna är individuella och hänsyn tas till varje elevs eget behov och intresseinriktning.

Är du nybörjare är målet efter avslutad kurs att du ska kunna spela några enklare stycken på fiolen, ha spelat två-eller flerstämmigt tillsammans med andra samt ha bekantat dig med några olika stråkstilar. Undervisningen kommer främst bygga på gehörsspel men du kommer även att få "nosa" på lite notläsning.

På fortsättningsnivå är målet att du ska kunna spela lite mer avancerade stycken, spela i olika lägen, ha blivit mer medveten om olika stråktekniker och eventuellt börja spela med vibrato. Nu kommer du få utveckla din notläsningsförmåga men även här är en del av undervisningen byggd på gehörsspel.

Upplägg

Lektionerna är i huvudsak förlagda till eftermiddag och kvällstid och bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Eget instrument krävs.

Kursledare

Vi har flera kursledare inom detta ämne. Läs mer här

Bra att veta

Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi http://www.amundin.se eller https://playgear.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fiol, enskild undervisning/minigrupp. Intresseanmälan (pris från 2800 kr) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights