Inga recensioner än

Cello, enskild undervisning/minigrupp. Intresseanmälan (pris från 2800 kr)

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
4 timmar
Pris
0 SEK
Längd
4 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spela cello - förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera. De flesta kurserna startar vecka 6 och 7 på våren och vecka 36 och 37 på hösten. Det går att hoppa på under terminen.

Från 5 år.

Intresseanmälan / kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och ej bindande.

Avgiften för enskild undervisning varierar beroende på lektionens längd. Du väljer själv hur lång undervisningstid du vill ha men vi brukar utgå från 20 minuter för barn/ungdom och 30 minuter för vuxna.

  • 10 x 20 minuter 2800 kr
  • 10 x 30 minuter 4200 kr
  • 10 x 40 minuter 5600 kr
  • 10 x 45 minuter 6300 kr 

Vid anmälan, ange önskad inriktning samt dagar och tider som fungerar för dig.

Vid minigrupp, 2-3 deltagare, är lektionstiden 10 x 45 minuter och avgiften 3000 kr för barn/ungdom, 3300 kr för vuxna. Skulle du vara intresserad av minigruppsundervisning och vi har fler deltagare på samma nivå så försöker vi starta det. Ange i meddelandefältet att du är intresserad av minigrupp och vilken nivå du befinner dig på. Ange även om du har en spelkamrat. Be spelkamraten att anmäla sig också.

Det är stort tryck på enskild och minigruppsundervisning och återanmälda elever har företräde. Bokning av kurstid sker därför i många fall nära inpå kursstart.

Anmälan blir bindande när dag och tid är överenskommen.

Innehåll

Är du nybörjare på cello eller vill du utveckla dina kunskaper vidare? Vi utgår från din nivå och tillsammans lägger vi upp en plan för ditt spel!

Lektionerna är individuella och hänsyn tas till varje elevs eget behov och intresseinriktning.

På nybörjarnivå får du lära dig grunderna i celloteknik. Du får både spela efter gehör och börja bekanta dig med noter. Du får både spela själv och spela duetter ihop med kursledaren. Vi arbetar även med rytm och puls, gehör och musikteori.

På fortsättningsnivå bygger vi på dina tidigare kunskaper. Du får själv välja om du vill fokusera mest på gehörsspel eller notläsning.
Du får börja spela lite mer avancerad repertoar samt arbeta mer med musikalitet och framförande. Anpassning sker även här efter dina förutsättningar och önskemål!

Upplägg

Lektionerna är i huvudsak förlagda till eftermiddag och kvällstid och bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Eget instrument krävs.

Kursledare

Läs om våra kursledare här

Bra att veta

Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi http://www.amundin.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Cello, enskild undervisning/minigrupp. Intresseanmälan (pris från 2800 kr) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights