Visa kurser.se som: Mobil

Barndans 3-4 år med förälder

Kulturama
Kursinformation
Stockholm
6 timmar
2022-02-04 16:35
1 120 SEK

Kursbeskrivning

Fredagsdans med Veronica. Barn och föräldrar dansar tillsammans.

 
Fredagsdans med Veronica. Barn och föräldrar dansar tillsammans.

Kursinnehåll

Vi utforskar kroppens rörelseförmåga och tränar både styrka, smidighet och rumsuppfattning samt "ljudar" och upplever musik ihop. Vi dansar till musik från hela världen och hämtar inspiration från olika danskulturer. Passet innehåller även lite yoga och avslappning. Vi ser helst att det är en och samma förälder som deltar varje lektion eller att ni exempelvis alternerar varannan gång.

Anmälan

Observera att barnet ska ha fyllt 3 år för att deltaga i kursen. OBS! Avgiften gäller per barn.

Kläder

Rörelsevänliga kläder rekommenderas, gärna barfota.

Utvecklingsmöjligheter

Barndansen på Kulturama utgår från barnets egen lust till rörelse. Barndansen vill förbereda för den konstnärliga dansen men i förgrunden står en pedagogisk idé som handlar om att på ett glädjefyllt sätt i första hand följa och stötta barnets motoriska och sociala utveckling. Musikalitet, socialt samspel, motorik, koordination och balans är några av de saker som bildar ramverk på lektionerna och därmed alltid övas. Svårighetsgraden ökar naturligtvis ju äldre barnen blir, men eftersom det är så roligt och härligt att dansa är det inget barnen brukar bekymra sig om eller ens notera. De är fullt upptagna med att dansa, utforska och improvisera. Från 6 år finns olika typer av dansmix som har basen i barndansen men som också erbjuder möjlighet att prova olika dansstilar som show, balett eller hip-hop.

Kursledare

Veronica Tjerned

Började dansa klassisk indisk dans 1986. Det har lett vidare till många resor för studier i bland annat England och Indien. Hon är också utbildad vid Balettakademin i Stockholm samt vid Danshögskolan och hon är dansgruppen Ghunghuroos konstnärliga ledare.    Kursledare: Veronica Tjerned började dansa klassisk indisk dans 1986 och har studerat i bland annat England, Frankrike och Indien. Hon är också utbildad vid Balettakademin i Stockholm, vid Danshögskolan, aerobics instruktör och dansgruppen Ghunghuroos konstnärliga ledare. 

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

Bra att veta

Uppehåll för lov v 9.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Barndans 3-4 år med förälder.

Kulturama

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Kontaktuppgifter till Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Barndans 3-4 år med förälder!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Barndans 3-4 år med förälder, fyll i följande uppgifter: