Visa kurser.se som: Mobil

Balett med möjlighet till extra 20 min tåskola - Fortsättning

Kulturama
Kursinformation
Stockholm
24 timmar
2022-02-08 19:05
2 600 SEK

Kursbeskrivning

Välkommen till en av våra inspirerande danskurser i Klassisk balett med extra 20 min tåskola för de som vill.

Förkunskapskrav

Du ska ha dansat Klassisk Balett minst 3-4 terminer.

Kursinnehåll

Baletträningen förbättrar hållning, styrka, smidighet och koordination och strävar efter balettens rena linjer utifrån elevens förutsättningar. Lektionerna innehåller övningar vid stången, rörelsekombinationer på plats, förflyttningssteg, improvisationsövningar och kortare kombinationer.

Tåskola 20 min extra efter klass för de som vill. Extra avgift 400 kr tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns kurser i klassisk balett upp till fortsättningsnivå. Alla de scenkonstnärliga dansformerna korsbefruktar varandra. För att utvecklas inom klassisk balett kan man träna både modern och nutida dans och/eller jazz. För dig som vill komplettera med annan träning som har dansanknytning finns Latin Fitness.

Kläder

Åtsittande kläder, typ trikå eller liknande. Balettsko med tunn och mjuk sula - går att köpa på exempelvis på Dance & Gymshop, Gamla Brogatan 34.

Kursledare

Hannah Lundgren

Hannah har en kandidatexamen i danspedagogik med inriktning klassisk balett från Dans-och Cirkushögskolan. Under sin utbildning mottog hon ett Erasmusstipendium och studerade under en termin moderna danstekniker på University of Chichester i England. Efter sin examen 2010 i Stockholm fortsatte hon sina studier på Dance New Amsterdam i New York för att fördjupa sina kunskaper i både klassisk balett och i modern jazz. Hon har sedan dess arbetat som dansare i produktioner internationellt, bland annat på Disneyland i Paris och i flera shower på Cypern. I Sverige har hon bla arbetat med Gredelin Danskompani som gör dansföreställningar för barn. Hon har även koreograferat flertalet barnmusikaler, och arbetar vid sidan av dansen som yogainstruktör.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

Bra att veta

Uppehåll för lov v 9 och v 15.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Balett med möjlighet till extra 20 min tåskola - Fortsättning.

Kulturama

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Kontaktuppgifter till Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Balett med möjlighet till extra 20 min tåskola - Fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Balett med möjlighet till extra 20 min tåskola - Fortsättning, fyll i följande uppgifter: