Visa kurser.se som: Mobil

Artistskolans Miniartister - Påskläger 7-9 år

Kulturama
Kursinformation
Stockholm
14 timmar
2019-04-15 09:00
1 300 SEK

Kursbeskrivning

Välkommen till Kulturamas halvdagsläger för Mini-Artisterna som äger rum på Kulturama i Hammarby Sjöstad! SUCCÉN FORTSÄTTER - för 11:e året! Sjung och dansa på Kulturama under påsklovet!

Tre fartfyllda och roliga dagar med Artistskolan som avslutas med en liten redovisning för anhöriga på lägrets sista dag.

Förkunskapskrav

Till Artistskolans läger är alla som gillar att dansa och sjunga välkomna! Lägret är anpassat för att ta emot både  nybörjare såväl som de som hållit på ett tag.

Kursinnehåll

Fullspäckade härliga dagar! Dagliga lektioner i sång och dans.

Kurstillfällen

Mån-ons, Tre halvdagar samt redovisning på onsdagen.

Kursledare

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans. Annika har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har bland annat arbetat på Golden Hits samt Wallmans Salonger. Har de senaste 7-8 åren ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bland annat i form av undervisning.

Jasmin Östlund

Jasmin undervisar i dans och sång på artistskolan och kursverksamheten. Hon har gått Kulturamas musikalutbildning 2007-2009 och utbildar sig till sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Jasmin har erfarenhet av att undervisa alla åldrar och lägger stor vikt i sitt möte med eleverna till att skapa rum för närvarande musicerande och nyfiket utforskning! 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Artistskolans Miniartister - Påskläger 7-9 år.

Kulturama

Kulturama

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Kontaktuppgifter till Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Tel: 08-505 900 13(14)
www.kulturama.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Artistskolans Miniartister - Påskläger 7-9 år!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 8 recensioner
Läs recensioner