Konstläger för ungdomar v.30

Kul med Kultur, i Vingåker
Längd
5 dagar
Pris
1 500 SEK
Längd
5 dagar
Pris
1 500 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Konstläger för ungdomar

Dagkonstläger för ungdomar - Kul med Kultur

Vecka 30 kan du mellan 8 och 16 år komma på konstläger på Kjesäter. Lägret är för dig som tycker om att skapa. Vi kommer att vara både utomhus och inomhus på Kjesäter i en inspirerande slottsmiljö. Under fem härliga sommardagar kommer vi skapa i olika tekniker: trycka collografi och screentryck, gjuta händer, skrotskulptur och mycket mer. När konstlägret är slut den femte dagen så får du ta med dina alster hem. Vår kurs anordnas i samarbete med SENSUS studieförbund.

Tider och datum

24-28 juli kl 09:00 - 12:00 för dig som är 8-11 år
24-28 juli kl 14:00 - 17:00 för dig som är 12-16 år

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Konstlägret riktar sig till dig mellan 8 och 16 år. På förmiddagen är det konstläger för de yngre och efter lunch är det för de äldre. Du behöver se till att ditt barn kan ta sig till och från lägret varje dag. Lättast är med bil eller cykel om ni bor nära.

Upplägg

8-11 år
Ankomst kl 9:00
Avslutning 12:00

12-16 år
Ankomst 14:00
Avslutning 17:00

Plats

Johanna Bolins Ateljé Kjesäter Stallet 643 92 Vingåker.

I Kjesäter Stallet ligger Johanna Bolins ateljé. Där finns tillgång till toalett, vatten, kylskåp och micro. Det går att åka buss hit. Det är ca 10-15 minuters promenad till ateljén från bussen, beroende på vilken väg den tar. Lättast är dock att åka bil. Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till ateljén.

Mat & boende

I kursen ingår fika och material samt tillgång till ett fantastisk naturområde. Det finns möjlighet att övernatta i enklare rum på slottsområdet. Vill du som anhörig boka ett rum till dig och ditt barn kontaktar du oss i god tid innan. Rummen kostar 500 kr/natt/ person.

Kostnader

1500 kr.

Kursledare

Johanna Bolin och BrittMarie Järnström Lindell

Kursledare Johanna & BrittMarie

Johanna Bolin och BrittMarie Järnström Lindell är utbildade bildlärare och verksamma konstnärer. De har en stor och mångårig erfarenhet av pedagogiskt arbete samt är yrkesverksamma inom sina olika professioner för skapande och konstnärligt arbete.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Konstläger för ungdomar v.30 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.