Recensioner av Kroppsverkstan & Yogarummet

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 11 recensioner.

Patrick Kelly

Väldigt bra kurs. Lokalerna behöver bättre ljus.

tova

Härligt personligt!

Cecilia

Läraren skapar med sitt sätt att vara förutsättningar för en avslappnad, trevlig och bekväm stämning. Jättetrevlig kurs, med endast litet minus för trängsel framför speglarna, trots att salen är stor.

eva johles

Jenny är superb tycker jag. För mig passar det alldeles utmärkt med hennes avspända attityd och att det är kravlöst. Lokalen är helt ok när den är utvädrad för yogans del. Det behöver städas lite mer grundligt vid entreen och skostället och få bort lite gamla vattenflaskor lite här och där. Annars trivs jag fint i lokalen!

Kroppsverkstan Kommentar:
Du menar nog kvarglömda vattenflaskor som vi ställer ovanpå höga skohyllan. De står där någon vecka så att de som glömt kan ta dem nästa gång kommer, annars slängs de.
Ska se över städrutinen i entrén, tack!
Susann Asplund Johansson

Det var roligt och en utmaning med "skaket"!

Lena Österlund

Kundaliniyogan är spännande eftersom varje pass är bra för något specifikt t ex stärka immunförsvaret. Frieda är superbra lärare.

Lena Österlund

Det är superkul med orientalisk dans och Jenny är en mycket bra pedagog.

Anna Lekberg

Väldigt trevligt att yoga med sin bebis. Fungerar bättre än man kan tro. Dessutom ett bra sätt att komma i form efter förlossningen. Bra lärare och bra övningar!

Anna

Skötbord hade varit bra, och omklädningsrum, plats att låsa vagnen osv, lite lågt i tak också. Men det funkade generellt fint ändå!

Kroppsverkstan Kommentar:
Omklädningsrum har vi i gymdelen, så det är enkelt att se till att läraren kan släppa in de som vill dit. Det är första gången jag hör det önskemålet eftersom de flesta bara behöver hänga av sig ytterkläderna på galgarna vi har i entrén. Skötbord är också första gången jag hör som önskemål. Vi har ett hopfällt bord i hörnan som man lätt kan ta f...
Visa hela
Moa

Toppen lärare och superkul aktivitet för mamma -bebis

Pernilla Forsmark

Instruktören var mycket bra Visade övningarna på bra sätt. Gav personlig feedback.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.