Mindfulness 5 ggr

Kroppsverkstan & Yogarummet
Kursinformation
Stockholm
5 tillfällen
2023-04-17 18:00
1 750 SEK Momsfri

Info om Mindfulness 5 ggr

- Mindfulness - 

En upplevelsebaserad kurs där vi tränar oss i medveten närvaro.

Forskning visar att mindfulness bidrar till minskad stress, ökadkoncentrationsförmåga, bättre sömn och ökat fokus.

Mindfulness är från början ett Buddhistiskt koncept som innebär att man ska vara närvarande här och nu, i kroppen och i sinnet. Observerande utan att döma. Det kan översättas som medveten närvaro-sinnesnärvaro.

Mindfulness innebär att återta kontakten med kroppen och att lyssna till dess uråldriga visdom. Kroppen vet när vi är glad, nyfikna, arga eller ångestfyllda. Genom att lyssna på den och hitta kroppsliga sätt att hantera känslor ger vi dem mindre makt över oss. När vi är i huvudet är vi inte närvarande. Intellektuellt pendlar vi oftast mellan det som har varit och fantasier om det som skall komma i framtiden. Då blir känslor av stress, ångest eller nedstämdhet något som kommer ”drabba oss”. Det blir något vi vill ”ta bort” istället för att lära oss hantera det och kan resultera i spänningar i kroppen. Spänningar som vi inte har kontakt med ligger kvar och kan bli till smärta.

Kom och lär dig mer om stress och hur Mindfulness kan vara ett fantastiskt verktyg för att minska stress men även bygga upp din motståndskraft mot stress.

Vi ses under 5 tisdagskvällar genom föreläsningar, meditationer, reflektioner lär vi oss hur vi ska närma oss Mindfulness och integrera praktiken i vår vardag. 

Kom som du är med ett öppet sinne, gärna lite nyfikenhet, mjuka kläder och ta med dig ett anteckningsblock och penna för egna reflektioner.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Veckotider:

Tid: Måndagar 18.00-19.30 (uppehåll 1 maj)

Priser

Kurs 5 ggr: 1750 kr 

Kroppsverkstan & Yogarummet

Kroppsverkstan & Yogarummet 

Kroppsverkstan & Yogarummet är en minikedja med 2 yogastudios i Björkhagen & Bagarmossen och ett Gym med gruppträning i Hammarbyhöjden. Till hösten öppnar vi även en kursstudio och behandlingscenter i Björkhagens centrum. Yogarummet Björkhagen är belägen i Björkhagens centrum och erbjuder...


Läs mer och visa alla kurser med Kroppsverkstan & Yogarummet

Intresseanmälan

Intresserad av Mindfulness 5 ggr och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Kroppsverkstan & Yogarummet

Kroppsverkstan & Yogarummet

Malmövägen 48
121 49 Johanneshov


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mindfulness 5 ggr!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Mindfulness 5 ggr, fyll i följande uppgifter: