Kurs i Inversions- Lär dig upp och ned positioner

Kroppsverkstan & Yogarummet
Kursinformation
Stockholm
10 tillfällen
1 750 SEK

Info om Kurs i Inversions- Lär dig upp och ned positioner

På denna kurs kommer vi att arbeta med att bygga upp styrka och teknik för att kunna utföra inversions (upp & ned positioner) och armbalanser på ett säkert sätt.

Kursen kommer att vara utmanande men alla är välkomna, vare sig du kan stå på händer, huvudet eller aldrig stått i en skulderstående.

Vi bygger från där vi är till dit vi vill. 

Vi kommer att bryta ner olika positioner i detalj och stegvis och säkert bygga upp korrekt teknik, alignment, kontroll och styrka för att kunna komma in i positionerna utifrån dina förutsättningar.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tider

Onsdagar 19.30-20.30 (ej 1/3 sportlov)

Instruktör

Niklas Elgeryd

Jag har alltid varit fysiskt aktiv och har alltid haft ett stort intresse för rörelsemönster.

Växte upp med att spela basket på elitnivå för att övergå till kampsport (thaiboxning och taekwondo) och senare parkour, downhill longboard, fridykning och klättring.

Yoga upptäckte jag 2012 när jag jobbade som fridykningsinstruktör i Indonesien. Fridykningsskolan som jag jobbade för var även en yogastudio, så det var naturligt att testa att gå på en klass. När jag 10 minuter in i första klassen insåg att all min tidigare erfarenhet av kroppskontroll inom extremsportsträning knappt gjorde någon nytta blev jag direkt intresserad av den här nya sortens sätt att kontrollera rörelser och kombinera dem med andningen.

Efter det blev det yoga varje dag och sex månader senare gick jag min YTT i Indonesien.

Jag har frilansat som yoga-, movement-, thaiboxning och breathwork-instruktör på heltid sedan dess. Indonesien besöker jag fortfarande regelbundet och oftast för att leda yogalärarutbildningar eller djupträna fridykning.

Grunden till min besatthet inom yoga har alltid varit andning men de senaste åren harupp och nedpositioner blivit en lika stor del.

Kostnader

Kurspris 10 ggr: 1750 kr

Medlemspris 20 % rabatt: 1400:-

Villkor medlemsrabatt: Du som har ett träningskort som är bundet minst 6 månader (Autogiro, periodkort eller årskort), ej fryst, på Kroppsverkstan eller Yogarummet räknas som medlem. 

Kroppsverkstan & Yogarummet

Kroppsverkstan & Yogarummet 

Kroppsverkstan & Yogarummet är en minikedja med 2 yogastudios i Björkhagen & Bagarmossen och ett Gym med gruppträning i Hammarbyhöjden. Till hösten öppnar vi även en kursstudio och behandlingscenter i Björkhagens centrum. Yogarummet Björkhagen är belägen i Björkhagens centrum och erbjuder...


Läs mer och visa alla kurser med Kroppsverkstan & Yogarummet

Intresseanmälan

Intresserad av Kurs i Inversions- Lär dig upp och ned positioner och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Kroppsverkstan & Yogarummet

Kroppsverkstan & Yogarummet

Malmövägen 48
121 49 Johanneshov


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kurs i Inversions- Lär dig upp och ned positioner!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Kurs i Inversions- Lär dig upp och ned positioner, fyll i följande uppgifter: