Visa kurser.se som: Mobil

Hatha yoga för nybörjare

Kroppsverkstan
Kursinformation
Stockholm
6 tillfällen
900 SEK
Svenska

Info om Hatha yoga för nybörjare

Hatha yoga för nybörjare

Vi kommer att gå igenom yogapositioner (asanas), andning (pranayama) och kortare meditationstekniker. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans urgamla filosofi.

Vi kommer göra olika övningar för att öka din förståelse hur kroppen lättare kan hitta in i de olika positionerna. Även för att utveckla mer medvetenhet om din kropps möjligheter och begränsningar och undvika skador.

Denna kurs är perfekt för dig som är nybörjare. Du kommer att få ut mer av våra drop-in-klasser och din egen yogapraktik.

 Lärare: Rikard Skogberg

Anläggning: Yogarummet i Bagarmossen

Tider

Kursstart 1:  23/1-6/3-2019 (6 ggr) - Onsdagar kl 19.30-20.45

Kursstart 2: 13/3-3/4-2019 (6 ggr)  - Onsdagar kl 19.30-20.45

Båda kurserna hålls på Yogarummet i Bagarmossen.

Priser

Pris:  900:- (Medlem 540:-)

Man kan ansluta till påbörjad kurs för 150:-/återstående tillfälle.

Du räknas som medlem om du har ett giltigt träningskort på Kroppsverkstan eller Yogarummet (ej klippkort, ej fryst kort).

Instruktör

Instruktör Rikard Skogberg

Min yogaresa började långt innan min asana-praktik började. Jag har alltid haft ett intresse att förstå varför vi är här och detta sökande fick en helt annan dimension när jag i min dansutbildning i NYC kände hur både kroppen, sinnet och själen mådde bra. Att lämna en klass utan att ha en anledning att vara glad var vad som fick mig att vilja fortsätta att utforska yogan.

Nu 15 år senare med ett antal utbildningar av olika former av yoga har jag fortfarande samma inspiration till att dela med mig och till att fortsätta att utvecklas. Jag undervisar utifrån att yogan ska kännas bra. Det kan vara jobbigt och utmanande i vissa lägen men viktigast är att lyssna och vara uppmärksam i vår praktik. Vi behöver inte bli bättre utan vi är redan där, vi behöver bara upptäcka glädjen och närvaron i vår kropp igen. Jag undervisar i flera former av yoga men främst hatha, restorative och yin.

Jag läser även till osteopat och jobbar med massage och kraniosakral terapi.

Kostnader

Pris: 900:- (Medlem 540:-) för 6-veckors-kurs

Kroppsverkstan

Kroppsverkstan

Kroppsverkstan

Kroppsverkstan är ett hälso- och träningscenter beläget i Hammarbyhöjden. Kroppsverkstan driver även Yogarummet, en mer renodlad yogastudio i Bagarmossen.. I Kroppsverkstans ljusa lokaler på ca 400 m2 kan vi erbjuda allt från gruppträning i Yoga, Soma Move, Spinning, Cirkelträning/Core, Zumba,...


Läs mer och visa alla kurser med Kroppsverkstan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hatha yoga för nybörjare.

Kontaktuppgifter till Kroppsverkstan

Kroppsverkstan

Malmövägen 48
121 49 Johanneshov

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hatha yoga för nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner
Läs recensioner