Kursinformation
Stockholm
8 tillfällen
1 395 SEK

Info om Handstående

Handstående kan verka läskigt, kul, jobbigt, svårt, spännande eller kanske en mix av alla känslor. I denna kurs kommer du lära dig att bygga den styrkan du behöver, klargöra tekniker och positioner så det inte längre verkar svårt eller läskigt. Alltså kommer vi ha KUL!

Handstands  är oförlåtlig och ärlig, tappar du fokus så tappar du balansen, kanske till och med tålamodet ibland. När vi väl har börjat komma in lite djupare i vad en handstand egentligen är och hur vi gör/ lär oss kommer du märka att det lätt blir en besatthet istället för en frustration.

I denna kurs kommer du lära dig hur du stegvis och säkert bygger korrekt teknik, alignment, kontroll och styrka för att kunna stå på händer.

Inga förkunskaper krävs i.o.m att vi kommer att bygga handstands från grunden.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tider

Onsdagar: kl 18-19.15

Instruktörer

Instruktör: Niklas Elgeryd

Jag har alltid varit fysiskt aktiv och har alltid haft ett stort intresse för rörelsemönster.

Växte upp med att spela basket på elitnivå för att övergå till kampsport (thaiboxning och taekwondo) och senare parkour, downhill longboard, fridykning och klättring.

Yoga upptäckte jag 2012 när jag jobbade som fridykningsinstruktör på Lombok i Indonesien. Fridykningsskolan som jag jobbade för var även en yogastudio, så det var naturligt att testa att gå på en klass. När jag 10 minuter in i första klassen insåg att all min tidigare erfarenhet av kroppskontroll inom extremsportsträning knappt gjorde någon nytta blev jag direkt intresserad av den här nya sortens sätt att kontrollera rörelser och kombinera dem med andningen. Efter det blev det yoga varje dag och sex månader senare gick jag min YTT i Indonesien.

Jag har frilansat som yoga-, movement-, thaiboxning och breathwork-instruktör på heltid sedan dess.

Indonesien besöker jag fortfarande regelbundet och oftast för att leda yogalärarutbildningar eller djupträna fridykning.

Grunden till min besatthet inom yoga har alltid varit andning men de senaste åren har handstands blivit en lika stor del.

Kostnader

1395 :- (8 ggr) 

Kroppsverkstan & Yogarummet

Kroppsverkstan & Yogarummet 

Kroppsverkstan & Yogarummet är en minikedja med 2 yogastudios i Björkhagen & Bagarmossen och ett Gym med gruppträning i Hammarbyhöjden. Till hösten öppnar vi även en kursstudio och behandlingscenter i Björkhagens centrum. Yogarummet Björkhagen är belägen i Björkhagens centrum och erbjuder...


Läs mer och visa alla kurser med Kroppsverkstan & Yogarummet

Intresseanmälan

Intresserad av Handstående och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Kroppsverkstan & Yogarummet

Kroppsverkstan & Yogarummet

Malmövägen 48
121 49 Johanneshov

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Handstående!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Handstående, fyll i följande uppgifter: