Visa kurser.se som: Mobil

Personlig träning i goda matvanor - Digital livsstilsrådgivning & handledning

Kreativa Kök Sverige AB
Kursinformation
Distans
4 timmar
Löpande efter överenskommelse
4 995 SEK inkl. moms
kostrådgivning

Kursbeskrivning

Personlig träning i goda matvanor - digital kostrådgivning & handledning

Personlig Träning för att skapa goda matvanor och en hållbar livsstil, som stärker din psykiska och fysiska hälsa på sikt. Vi pratar så klart om matvanor, men även övrig struktur i vardagen. Hur ser ditt dygn ut? Vi behöver skapa rätt förutsättningar för förändring! Jag hjälper dig :)

Du får tillgång till en app där du kan göra kostregistreringar, så att vi kan följa din resa under starten av din förändring till en hållbar livsstil. Cecilia är kock och kostrådgivare och coachar dig genom personlig handledning i att skapa nya vanor under en 6-8-veckorsperiod. Vi ses digitalt vid 4 tillfällen à 60 minuter.

Boka ditt första tillfälle på vår bokningssida, så bokar vi övriga tider enligt överenskommelse. Boka även gärna in dig på de kostnadsfria inspirationspuffarna varannan fredag samt de öppna cook along kurserna, för att förstärka dina praktiska kunskaper i matlagning, under samma period som vi skapar din nya livsstil.

Mila som genomfört PT i goda matvanor nov 2021 säger så här:

"Jag kan varmt rekommendera Cecilia Walton som en personlig tränare i goda matvanor. Jag har precis klart med min personlig träning med Cecilia och så imponerad av resultatet, som blev över förväntan för min del. Så tacksam för din engagemang och professionalism Cecilia, det var så trevligt att jobba med dig och bygga långsiktigt lösning. Tusen tack! Hoppas att fler ska ta steget och boka in sig, eftersom det är nästintill omöjligt att göra en förändring på egen hand, utan man behöver den stöd och vägledning" visa mindre

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som vill få personlig coachning mot en sundare livsstil med helhetsperspektiv, där du samtidigt lär dig nya maträtter, med hälso- och hållbarhetsfokus.

Kursledare

Vår kostrådgivare Cecilia Walton är förutom diplomerad kostrådgivare, kock och utbildad förändringsledare för hållbar mat genom måltidskonceptet Diets For a green planet. 

Hon föreläser regelbundet för idrottsföreningar och företag, samt utbildar i praktisk matlagning. 

Cecilia Walton

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Personlig träning i goda matvanor - Digital livsstilsrådgivning & handledning.

Kreativa Kök Sverige AB

Gott. Hälsosamt. Hållbart

Vårt fokus är din hälsa och välmående och att verka för hållbarhet inom mat. Vi är övertygade om att framtiden ligger i att vi ökar vårt välmående både fysiskt och psykiskt, samt tar hand om vår planet på bästa sätt....


Läs mer och visa alla kurser med Kreativa Kök Sverige AB

Kontaktuppgifter till Kreativa Kök Sverige AB

Kreativa Kök Sverige AB

Alströmergatan 22
112 47 Stockholm


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Personlig träning i goda matvanor - Digital livsstilsrådgivning & handledning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Personlig träning i goda matvanor - Digital livsstilsrådgivning & handledning, fyll i följande uppgifter: