Visa kurser.se som: Mobil

Skrivliv i Italien

Kreationslotsen
Kursinformation
Oria, Stockholm
7 dagar
7 900 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Skrivarkurs i Italien

Skrivarkurs i ItalienGer dig utrymme av tid och tanke för att fokusera på ditt skrivande. En exklusiv resa med små grupper och coachning. Det finns gott om tid för eget skrivande och du får hjälp av såväl dina kurskamrater som din coach. Att leva på Villa Ottilia i Oria är en upplevelse utöver det vanliga. 

  • Skrivliv i Italien är öppen för alla, oavsett erfarenhet. Din coach möter dig där du befinner dig.
  • Du kan också åka på Skrivretreat i Italien som är för dig som har ett projekt igång. Du vill ha tid att skriva och få återkoppling av coach och kursledare.

Under resan har du tillgång till en författarcoach och skrivpedagog som lyssnar till dig och ger dig feedback som du behöver för att komma vidare. När du åker hem har du såväl text med dig hem som en plan för vad du ska göra härnäst. Förutom härliga minnen från omgivningar och nya skrivkamrater.

Skrivliv i Italien, Jeanette Niemi, Kreationslotsen på Villa Ottilia i Oria

Skrivarkursen fokuserar på dig som deltar och det finns utrymme för individuell handledning utifrån ditt eget skrivande och ditt projekt. Vi kommer att dra nytta av omgivningarna för inspiration och för att skapa levande text.

Skrivliv i Italien

Ta ditt skrivande till nästa nivå i vackra Italien. Det spelar ingen roll var i processen du befinner dig, Villa Ottilia bjuder på det lugn och tidsutrymme som behövs för att du ska komma igång, fortsätta ditt skrivande eller avsluta ditt skrivprojekt. De första tre dagarna har vi lektioner på förmiddagarna och handledning på eftermiddagarna. Sedan följer fria dagar där du har utrymme för eget skrivande och handledning.

Detta ingår i kursen:

Skrivarkurs i Italien

  • Coachsamtal före resan à 30 minuter
  • Lektioner 3-4 timmar per dag
  • Dagliga textsamtal
  • Egen skrivtid med tillgång till författarcoach
  • Individuell coachning/handledning
  • Samling med drink varje kväll
  • Uppföljande coachsamtal efter hemkomst à 30 minuter
  • Resurspaket med bl a självstudiekurser som inspiration och förberedelser innan resan.  

Villa Ottilia
Jeanette Niemi, Kreationslotsen & Linda Larsson, Villa OttiliaVi håller till på Villa Ottilia i Italien som drivs av Linda Larsson. Det är ett trivsamt B&B där det finns mycket plats för inspiration och kreativitet. Kostnaden för kost, logi och resa tillkommer.

Välkommen!

Målgrupp

För dig som vill ta ditt skrivande på allvar. Ge dig själv tid att skriva och ha handledning av en skrivcoach på vägen. 

Video

Kostnader

7 900 kr inkl moms. Kostnader för boende och resa tillkommer.

Earlybird-pris för dig som är snabb! Dessutom Ta med en vän-rabatt. 

Anmäl dig direkt via kursbutiken. Mejla gärna om du har frågor.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivliv i Italien.

Recensioner

Margareta Dahlberg
(5)
Jättebra kurs som jag är helnöjd med. Efter långvarig blockering kom jag igång. Med hjälp av Jeanette och övr kursdeltagare lyckades jag passera från dokumentation till fiktion. Bra på villa Otilia också med fantastisk mat. Det var också en fin gemenskap i vår grupp
Jeanette Kommentar:
Härlig läsning Margareta! Lika härligt som det var att möta dig i Italien.
Vi ses igen!
/Jeanette
Åsa
(5)
Jag visste faktiskt inte att det är så kul att skriva. Jag valde resan för att få hjälp att komma igång med mitt skrivprojekt och jag kom verkligen igång men fick också med mig så mycket mer under veckan. Värdefulla kunskaper om skrivande, om struktur, hur man övervinner hinder, vilka goda rutiner som kan vara en hjälp, skillnaden mellan berätt...
Jeanette Kommentar:
Å så härligt Åsa! Jag ler brett från öra till öra. Tack för återkoppling och fina ord. det gläder mig mycket att du fick ut så mycket av vår vecka tillsammans. Det var härligt att träffas i Italien!
Vi ses igen!
/Jeanette
Visa hela
Malin
(5)
Skrivresan till Villa Ottilia var ett inspirerande och personligt möte i en på alla sätt värmande miljö. Under dagarna varvas skrivpromenad på morgonen längs olivodlingarna, skrivrelaterade föreläsningar/diskussioner, feedback, egen skrivtid samt små utflykter för att lära känna byn Oria med omnejd. Fantastisk mat och fika serveras ofta på den s...
Visa hela

Kreationslotsen

Jeanette Niemi, Kreationslotsen

Kreationslotsen - Din författarcoach

Jeanette Niemi hjälper dig som vill skriva och redan skriver böcker. Såväl att komma igång som att avsluta ditt bokmanus. Jag möter dig personligt och individuellt för att arbeta just där du befinner dig. Jag arbetar med såväl blivande som...


Läs mer och visa alla kurser med Kreationslotsen

Kontaktuppgifter till Kreationslotsen

Kreationslotsen

Rubingången 47
135 49 Tyresö

Tel: 070-689 6009
www.kreationslotsen.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Läs recensioner