Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Skrivcamp i skärgården!

Kreationslotsen
Kursinformation
Trosa
5 dagar
4 700 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Skrivcamp i skärgården!

Det här är för dig som är igång med ett skrivprojekt. Du vill ha tid att skriva, hitta inspiration till ditt skrivande och få professionell hjälp med ditt skrivande och ditt manus.   Du har ett skrivprojekt igång eller en idé som du vill sätta i verket. Du vill skapa dig utrymme att skriva, ha likasinnade att prata med, riktigt frottera dig i att prata om text och skriva i mängder. Stensund bjuder på det lugn och tidsutrymme som behövs för att vi ska kunna fokusera på texten och skrivandet. Under förmiddagen träffas vi för rörelse på olika sätt, ett inspirationspass med olika övningar och du får egen handledningstid med coachen. Övrig tid är din egen för eget skrivande. Du får hjälp av att sätta upp en plan för ditt arbete. Coachen hjälper dig utifrån var du befinner dig.

Vi skriver mycket och rör på oss ibland. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet – coachen hjälper dig utifrån var du befinner dig.

Anmälan och mer att läsa på Stensunds folkhögskola. Information ligger också hos Sveriges alla folkhögskolor.   Priset är förträffligt! 4 700 för kurs och del i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 500kr. Anmäl dig direkt till Stensunds folkhögskola. Du hittar all information om du klickar in på kurssidan, du hittar länken här på sidan.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du är igång med ditt skrivprojekt. Du vill ha stöd av nya skrivkamrater, en coach och massor av tid att skriva på. Dessutom ser du fram emot att varje förmiddag få ny inspiration och kunskap under ett par timmar.

Kostnader

Anmälan och mer att läsa på Stensunds folkhögskola. Information ligger också hos Sveriges alla folkhögskolor.   Priset är förträffligt! 4 700 för kurs och del i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 500kr. Anmäl dig direkt till Stensunds folkhögskola. Du hittar all information om du klickar in på kurssidan, du hittar länken här på sidan.

Kursledare

Jeanette Niemi, Kreationslotsen – din skrivcoach. Skrivpedagog, coach och författare. Och mycket mer.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivcamp i skärgården!.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 10 recensioner.

Kerstin Jonsson
(4)
Härligt och givande att träffa andra som skriver, få samtala om vad man skriver o och hur samt att bolla idéer. Fint att vara i miljön på Stensund, att njuta av havet, god mat och gott sällskap. Fanns tid att skriva själv också och Jeanette är en engagerad och kunnig kursledare som kan lyfta fram det viktiga. Jag tyckte kursen var jättebra, en v...
Jeanette Kommentar:
Tack för att du tar dig tid att skriva en recension! Jag är glad att du upplever den så positivt, det är även så jag har upplevt att ha dig med på kursen.
Visa hela
Monika Thormann
(5)
På Sörmlands vackraste plats, Stensund gick jag kursen Skrivcamp i Skärgården under Jeanette Niemis ledning. Hon lotsade oss mot det kreativa skrivandet med roliga skrivövningar och säker hand. Att alla har något extraordinärt att berätta och att hantverket kan läras övertygade hon oss om. Dessutom coachade hon oss på bästa sätt och vi fick fin ...
Jeanette Kommentar:
Tack för att du tar dig tid att berätta om din upplevelse Monika! Det gläder mig att du har så positiv upplevelse. Jag är ju där för att hjälpa er i det ni behöver. och jag är helt enig - Stensund är underbart!
Visa hela
Åsa
(5)
Jeanette jobbade med både individ och grupp. Hon skapade en trygg stämning i gruppen som var en bra förutsättning för de samtal vi hade i gruppen, samtal som ledde mig vidare i mitt skrivande. Samtidigt hade hon bra verktyg för att leda oss vidare som individer, både i gruppsamtalen och under coachningen. Jag fick en verklig boost framåt med mit...
Jeanette Kommentar:
Tack Åsa, det gläder mig verkligen att vi äntligen träffades och att få ta del av ditt spännande skrivprojekt!
Visa hela

Kreationslotsen

Jeanette Niemi, Kreationslotsen

Kreationslotsen - Din författarcoach

Jeanette Niemi hjälper dig som vill skriva och redan skriver böcker. Såväl att komma igång som att avsluta ditt bokmanus. Jag möter dig personligt och individuellt för att arbeta just där du befinner dig. Jag arbetar med såväl blivande som...


Läs mer och visa alla kurser med Kreationslotsen

Kontaktuppgifter till Kreationslotsen

Kreationslotsen

Rubingången 47
135 49 Tyresö

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 54 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser