Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Rivstarta ditt skrivprojekt!

Kreationslotsen
Kursinformation
Trosa
5 dagar
4 700 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Rivstarta ditt skrivprojekt!

Sugen på ett skrivprojekt? Starta upp ett nytt, sparka liv i ett gammalt eller forma din idé. Kreativt skrivande med övningar, coachning och handledning! Såväl tid i grupp som egen tid.   Varje dag utgår vi från ett tema som är viktigt i det kreativa skrivandet t ex att skildra miljöer och skapa levande karaktärer. Andra frågor vi ställer oss är hur bygger man en berättelse och behöver du någon struktur. Vi pratar om vilken betydelse läsning har för ditt skrivande och vad man kan göra om det låser sig.   Vi utgår från samtal och skrivövningar, leker oss fram till idéer och texter. Vi skriver mycket, både i grupp och under egen tid. Du har dagligen tillgång till individuell coachning och handledning.   I gruppen har vi möjlighet att hjälpa varandra med texterna. Det individuella inslaget gör det möjligt för dig att själv sätta din ambitionsnivå, mål och ramar för det du vill göra. Du blir vägledd av din kursledare i detta.  

Vad är ett skrivprojekt? Det avgör du. Kanske berättelsen om ditt liv, en deckare, en bloggserie, dagboks- eller semesterskrivande. Vet du att du vill skriva men är osäker på vad? Då kan du använda tiden till att forma din egen skrividé. Det finns gott om övningar att skapa t ex karaktärer och miljöer som låter en idé växa fram.  Anmälan och mer att läsa på Stensunds folkhögskola. Information ligger också hos Sveriges alla folkhögskolor.  

Priset är förträffligt! 4 700 för kurs och del i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 500kr. Anmäl dig direkt till Stensunds folkhögskola. Du hittar all information om du klickar in på kurssidan, du hittar länken här på sidan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som vill starta upp ett skrivprojekt eller vill få ny energi in i ett redan uppstartat. Här finns gott om utrymme för att skriva, träffa skrivkamrater och lära nytt. För dig som vill ge dig själv chansen att lyckas.

Kostnader

Priset är förträffligt! 4 700 för kurs och del i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 500kr. Anmäl dig direkt till Stensunds folkhögskola. Du hittar all information om du klickar in på kurssidan, du hittar länken här på sidan. 

Kursledare

Jeanette Niemi, skrivpedagog, coach och författare.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Rivstarta ditt skrivprojekt!.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Carl-Johan Stenlund
(5)
Jag tyckte att kursen höll vad den lovade: jag kom med en skrividé som jag fick hjälp med att komma igång med. Förmiddagarnas seminarium blev en grund för eftermiddagens skrivtid. Något som var extra värdefullt var din individuella handledningen där kursledaren Jeanette kom med konstruktiva och uppmuntrande kommentarer på textutkastet. Att vi va...
Visa hela
Pia
(5)
Helheten blev magisk för att alla delar höll hög kvalite. Stensund med sin vackra omgivning. Slottet. Havet. Jeanette med sitt engagemang och sin kompetens. Hennes förmågan att skapa en god känsla i gruppen såväl som att guida oss i våra skrivprocesser. Jag gillar även att det ingår enskild feedback. Stort Tack Jeanette. Vi ses säkert igen!
Jeanette Kommentar:
Tack Pia, varmt lycka till med ditt spännande skrivprojekt!
Carion
(4)
Kursen gav mig motivation nog för att fortsätta med mitt skrivprojekt. Kursledaren belyste skrivprocessens olika faser och visade på hur olika hinder i arbetet kan övervinnas. Det blev också en bra stämning och gruppkänsla, som bidrog till en lyckad kursvecka.
Jeanette Kommentar:
Roligt att kursen motiverade!

Kreationslotsen

Jeanette Niemi, Kreationslotsen

Kreationslotsen - Din författarcoach

Jeanette Niemi hjälper dig som vill skriva och redan skriver böcker. Såväl att komma igång som att avsluta ditt bokmanus. Jag möter dig personligt och individuellt för att arbeta just där du befinner dig. Jag arbetar med såväl blivande som...


Läs mer och visa alla kurser med Kreationslotsen

Kontaktuppgifter till Kreationslotsen

Kreationslotsen

Rubingången 47
135 49 Tyresö

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 54 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser