Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Kreationslotsen

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 54 recensioner.

Edita
(4)
Nyttigt och hjälpte mig att sätta igång mitt skrivande!
Mikael Harg
(5)
Kursen andas lätthet och kursledaren är välkomnande och inkännande. Hon leder på ett lättfattligt och pedagogiskt sätt utan krångliga utläggningar och svårbegripliga moment. Jag blev bekräftad i mycket av det jag hittills gjort och lärde mig dessutom mycket nytt. Inspirerande och smakar mer. Kort och gott en toppenkurs!
Jeanette Kommentar:
Tack Mikael! Det var roligt att ses på Zoom och lära känna dig och ditt skrivande i år. Varmt lycka till med ditt manus, kanske ses vi på Stensund nästa sommar!
Ann-Britt
(5)
Perfekt för dig som vill få fart på skrivandet. Givande samtal som kombineras med ett lättillgängligt kursmaterial. Personligt bemötande av professionell kursledare.
Jeanette Kommentar:
Tack Ann-Britt! Så glad att vi har flera veckor tillsammans. :)
Klas Bertilsson
(5)
Kursen gav mig inblick och verktyg så att jag faktiskt är övertygad om att jag kan lära mig att skriva bara jag lägger in mödan! En lärorik och rolig vecka som gav mig nya vänner!
Jeanette Kommentar:
Men det här gör mig tårögd av glädje! Ja du kan lära dig, du kan ju redan - ser med spänning fram emot att fortsätta kommande kursvecka. :)
Tessan Johansson
(5)
Att vara med i skriv har fått mig att hålla mitt skrivschema och utveckla mig själv. Jag fått möjligheten att möta nya människor som skriver och lära mig nya saker. Under Jeanettes ledning klarar jag som författarare av att hålla fokus i mitt eget skrivande. Jag vill producera, visa upp och diskutera. Ivern att lära mig mer och skapa något som m...
Jeanette Kommentar:
Tack Tessan, jag är så glad att våra vägar korsades. En förmån att få följa dig på vägen i bokskrivandet.
Visa hela
Angela Rizzo
(5)
Så nyttigt och inspirerande. Lärt mig mycket nytt men ffa väckte kursen lust och ökade självförtroendet när jag behövde det som mest.
Jeanette Kommentar:
Underbart Angela, alldeles alldeles underbart-. Där vill vi vara i lust och starkt självförtroende. <3
Kerstin Jonsson
(4)
Härligt och givande att träffa andra som skriver, få samtala om vad man skriver o och hur samt att bolla idéer. Fint att vara i miljön på Stensund, att njuta av havet, god mat och gott sällskap. Fanns tid att skriva själv också och Jeanette är en engagerad och kunnig kursledare som kan lyfta fram det viktiga. Jag tyckte kursen var jättebra, en v...
Jeanette Kommentar:
Tack för att du tar dig tid att skriva en recension! Jag är glad att du upplever den så positivt, det är även så jag har upplevt att ha dig med på kursen.
Visa hela
Monika Thormann
(5)
På Sörmlands vackraste plats, Stensund gick jag kursen Skrivcamp i Skärgården under Jeanette Niemis ledning. Hon lotsade oss mot det kreativa skrivandet med roliga skrivövningar och säker hand. Att alla har något extraordinärt att berätta och att hantverket kan läras övertygade hon oss om. Dessutom coachade hon oss på bästa sätt och vi fick fin ...
Jeanette Kommentar:
Tack för att du tar dig tid att berätta om din upplevelse Monika! Det gläder mig att du har så positiv upplevelse. Jag är ju där för att hjälpa er i det ni behöver. och jag är helt enig - Stensund är underbart!
Visa hela
Carl-Johan Stenlund
(5)
Jag tyckte att kursen höll vad den lovade: jag kom med en skrividé som jag fick hjälp med att komma igång med. Förmiddagarnas seminarium blev en grund för eftermiddagens skrivtid. Något som var extra värdefullt var din individuella handledningen där kursledaren Jeanette kom med konstruktiva och uppmuntrande kommentarer på textutkastet. Att vi va...
Visa hela
Åsa
(5)
Jeanette jobbade med både individ och grupp. Hon skapade en trygg stämning i gruppen som var en bra förutsättning för de samtal vi hade i gruppen, samtal som ledde mig vidare i mitt skrivande. Samtidigt hade hon bra verktyg för att leda oss vidare som individer, både i gruppsamtalen och under coachningen. Jag fick en verklig boost framåt med mit...
Jeanette Kommentar:
Tack Åsa, det gläder mig verkligen att vi äntligen träffades och att få ta del av ditt spännande skrivprojekt!
Visa hela
Pia
(5)
Helheten blev magisk för att alla delar höll hög kvalite. Stensund med sin vackra omgivning. Slottet. Havet. Jeanette med sitt engagemang och sin kompetens. Hennes förmågan att skapa en god känsla i gruppen såväl som att guida oss i våra skrivprocesser. Jag gillar även att det ingår enskild feedback. Stort Tack Jeanette. Vi ses säkert igen!
Jeanette Kommentar:
Tack Pia, varmt lycka till med ditt spännande skrivprojekt!
Carion
(4)
Kursen gav mig motivation nog för att fortsätta med mitt skrivprojekt. Kursledaren belyste skrivprocessens olika faser och visade på hur olika hinder i arbetet kan övervinnas. Det blev också en bra stämning och gruppkänsla, som bidrog till en lyckad kursvecka.
Jeanette Kommentar:
Roligt att kursen motiverade!
Sharon
(5)
Jeanette, jag är så tacksam för ditt proffsiga, personliga, suveräna ledarskap där du generöst delar med dig av kunskap och erfarenheter och får alla i gruppen att göra det också. Att under några dagar kliva in i "skrivarbubblan" tillsammans med Jeanette och gruppen gav mig tillit. Jag skriver min bok, den finns i mig, den kommer inte att sprin...
Jeanette Kommentar:
Sharon, varmt tack för ditt mod och att du så helhjärtat vågade lita på processens gång. Ser fram emot att läsa din bok i färdigt format!
Visa hela
peggy
(5)
Alltid inspirerande att gå skrivkurs med Jeanette. Det bli många positiva utmaningar, som leda en vidare i sitt eget skrivande. Speciell intressant med respons både från andra kursdeltagare och Jeanette. Det bli alltid något nytt även om man har gott fler kurser och visst kan jag tänka mig att gå en gång till :)
Jeanette Kommentar:
Underbart Peggy! Som du vet är du alltid välkommen till mina kurser. :)
Ami
(5)
Det är bästa veckan på hela året! Jag blir inspirerad av er andra, diskussioner, respons, skrivkompis (mkt bra ide). Jag kommer igång. Skrivandet blir en realitet, när jag träffar er som är så engagerade i era projekt. Och så brinner det ett tag efteråt.
Jeanette Kommentar:
Wow, du beskriver precis den energi som skrivarbubblan kan ge. Du är varmt välkommen tillbaka, hur många gånger som helst! :)
Friggebodil
(4)
Nyttig vitaminboost för det fortsatta skrivandet.
Friggebodil
(5)
Kursen var peppande och uppsteppande för skrivandet. Den fick mig att känna: Jag vill, jag kan, jag försöker!
Rainer Eketorp
(4)
Kursen var väldigt genomarbetad och tog fram den potential som antagligen finns inom oss alla att berätta. Detta åstadkom Jeanette genom ett flertal olika övningar som triggade min fantasi och inlevelseförmåga på ett sätt som jag inte visste fanns. Lite mer av ren teknik som att hur skapar du spänning, humor, skräck eller annat hade känts värde...
Visa hela
Börje
(5)
Det var den bästa sommaren jag har haft på dar och år. Stensund är vacker när som helga.Och kursen var väldig proffsigt, duktig ledare. Jag rekomdera den varmt .
Anders Fagerlund
(4)
Nu var det ett bra tag sen, minns inte alla detaljer. Men jag försökte se till att svara ordentligt på allt och verkligen tänka till. Framförallt minns jag att Jeanettes frågor och uppgifter hjälpte mig att tänka till om vem jag är som skribent och vad jag vill med att skriva. Jag fick lov att fördjupa min självinsikt på så vis att jag fick klar...
Visa hela
Mats Edin
(5)
Fokuserat nöje, nytta och förnöje. Bra upplägg, sköna bekantskaper och proffsigt lotsande grynna för skär.
peggy
(5)
Kursen att rivstarter skrivprojekt har varit mycket lärorikt och en start impuls till mitt eget skrivande. Det var underbart att möta nerskriven och bli handledd av en så inspirerande kursledare. Miljön var en del i det hela och upplägget av mycket egentid passade mig.
Viktoria
(5)
Jeanette är en mästare på att få mig att känna mig avslappnad och våga både skriva och läsa upp det jag har skrivit. Hon ger mig verktygen som jag behöver för att komma vidare i mitt skrivande. Med Jeanette känner jag mig trygg.
Jeanette Kommentar:
Tack för en fin vecka Viktoria! Trygghet är så viktigt när vi utvecklar skrivandet så det gör mig verkligt glad att du har den upplevelsen.
Elisabeth Engström
(5)
Så många bra skrivövningar. Spännande med alla deltagare med olika skrivprojekt. Personlig feedback och tips. Trevlig miljö gjorde inte saken sämre.
Kattanten
(5)
På Skrivcamp i skärgården får du en knuff i rätt riktning. Du som trevat omkring med dina texter i mörkret får en tydlig genomgång till hur ditt skrivande blir något mer än ett manus för byrålådan. Jeantette Niemi är världsbäst på att få tvivlare att börja tro att de kan skriva. Att kursen hålls på en av Sveriges vackraste platser, Stensund gö...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.