Visa kurser.se som: Mobil

Kreationslotsen - Din författarcoach

Jeanette Niemi, KreationslotsenJeanette Niemi hjälper dig som vill skriva och redan skriver böcker. Såväl att komma igång som att avsluta ditt bokmanus. Jag möter dig personligt och individuellt för att arbeta just där du befinner dig. Jag arbetar med såväl blivande som etablerade författare och vet mycket om vad som krävs för ro i land ett längre manus.

Jeanette Niemi är författare, skrivpedagog, coach och beteendevetare. Hon har lång erfarenhet av skrivande, verksamhetsutveckling, personlig utveckling och att arbeta i projekt. Hon är och författare till bl a Din bokidé – en steg för steg-guide samt grundare till och inspiratör i Skrivradion – en podcast för dig som skriver.

I Kreationslotsens kurser tar vi hänsyn till dig som skrivande person och möjliggör det regelbundna skrivandet. Vi arbetar strategiskt i projekt samtidigt som du kan få vägledning genom individuell handledning. Kreationslotsen erbjuder e-kurser, coachning/handledning och anordnar skrivresor där vi skapar tid och utrymme för skrivandet och kreativiteten.

Tillsammans tar vi dig till dina drömmars mål!

» Mer information
För mer information om Kreationslotsen eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Kreationslotsen

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Bygg en berättelse! Från 1 495 SEK Distans
Börja skriva NU! Från 495 SEK Distans
Din bokidé – en steg för steg-guide, Webbskolan för författare Från 495 SEK Distans
Rivstarta ditt skrivprojekt! Från 4 700 SEK Trosa
4,7 (9)
SKRIV! Allt för ditt skrivande under ett år. Från 3 000 SEK Distans
4,7 (6)
Skrivcamp i skärgården! Från 4 700 SEK Trosa
4,7 (10)
Skrivliv i Italien Från 7 900 SEK Flera orter (2)
4,9 (14)
Skrivretreat i Italien Från 7 900 SEK Flera orter (2)
Sommarskriv på distans - Författarsteget Från 8 900 SEK Distans
Sommarskriv på distans - kom igång! Från 2 900 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Kreationslotsen och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Kreationslotsen

Rubingången 47
135 49 Tyresö

Tel: 070-689 6009
www.kreationslotsen.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 48 recensioner.

Kerstin Jonsson
(4)
Härligt och givande att träffa andra som skriver, få samtala om vad man skriver o och hur samt att bolla idéer. Fint att vara i miljön på Stensund, att njuta av havet, god mat och gott sällskap. Fanns tid att skriva själv också och Jeanette är en engagerad och kunnig kursledare som kan lyfta fram det viktiga. Jag tyckte kursen var jättebra, en v...
Jeanette Kommentar:
Tack för att du tar dig tid att skriva en recension! Jag är glad att du upplever den så positivt, det är även så jag har upplevt att ha dig med på kursen.
Visa hela
Monika Thormann
(5)
På Sörmlands vackraste plats, Stensund gick jag kursen Skrivcamp i Skärgården under Jeanette Niemis ledning. Hon lotsade oss mot det kreativa skrivandet med roliga skrivövningar och säker hand. Att alla har något extraordinärt att berätta och att hantverket kan läras övertygade hon oss om. Dessutom coachade hon oss på bästa sätt och vi fick fin ...
Jeanette Kommentar:
Tack för att du tar dig tid att berätta om din upplevelse Monika! Det gläder mig att du har så positiv upplevelse. Jag är ju där för att hjälpa er i det ni behöver. och jag är helt enig - Stensund är underbart!
Visa hela
Carl-Johan Stenlund
(5)
Jag tyckte att kursen höll vad den lovade: jag kom med en skrividé som jag fick hjälp med att komma igång med. Förmiddagarnas seminarium blev en grund för eftermiddagens skrivtid. Något som var extra värdefullt var din individuella handledningen där kursledaren Jeanette kom med konstruktiva och uppmuntrande kommentarer på textutkastet. Att vi va...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 48 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Kreationslotsen och få mer information, fyll i följande uppgifter: