Visa kurser.se som: Mobil

Kreationslotsen

Kreationslotsen - Din författarcoach

FörfattarcoachJeanette Niemi hjälper dig som vill skriva och redan skriver böcker. Såväl att komma igång som att avsluta ditt bokmanus. Jag möter dig personligt och individuellt för att arbeta just där du befinner dig. Jag arbetar med såväl blivande som etablerade författare och vet mycket om vad som krävs för ro i land ett längre manus.

Jeanette Niemi är författare, skrivpedagog, coach och beteendevetare. Hon har lång erfarenhet av skrivande, verksamhetsutveckling, personlig utveckling och att arbeta i projekt. Hon är och författare till Din bokidé – en steg för steg-guide samt grundare till och inspiratör i Skrivradion – en podcast för dig som skriver.

I Kreationslotsens kurser tar vi hänsyn till dig som skrivande person och möjliggör det regelbundna skrivandet. Vi arbetar strategiskt i projekt samtidigt som du kan få vägledning genom individuell handledning. Kreationslotsen erbjuder e-kurser, coachning/handledning och anordnar skrivresor där vi skapar tid och utrymme för skrivandet och kreativiteten.

Tillsammans tar vi dig till dina drömmars mål!

» Mer information
För mer information om Kreationslotsen eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Kreationslotsen

Kurser Kreationslotsen

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Bygg en berättelse! 1 495 SEK Distans
Börja skriva NU! 495 SEK Distans
Din bokidé – en steg för steg-guide, Webbskolan för författare 495 SEK Distans
Författarsteget 6 900 SEK Distans
SKRIV! Allt för ditt skrivande under ett år. 3 000 SEK Distans          
(6)
Skrivliv i Italien 7 900 SEK Flera orter (2)          
(12)
Skrivretreat i Italien 7 900 SEK Flera orter (2)
Sommarskriv på distans 2 900 SEK Distans

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Kreationslotsen och veta mer om deras kurser.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter

Kreationslotsen


Rubingången 47
135 49 Tyresö

Tel: 070-689 6009

www.kreationslotsen.se

Recensioner

          (5)
Malin   |   2017-01-26
Skrivresan till Villa Ottilia var ett inspirerande och personligt möte i en på alla sätt värmande miljö. Under dagarna varvas skrivpromenad på morgonen längs olivodlingarna, skrivrelaterade föreläsningar/diskussioner, feedback, egen skrivtid samt små utflykter för att lära känna byn Oria med omnejd. Fantastisk mat och fika serveras ofta på den s...
Visa hela
          (4)
Jeanette L   |   2016-12-27
Skriv! är det bästa som hänt mig när det gäller mitt skrivande! Det är knuffen i baken och den gemenskap jag behöver för att fortsätta att skriva! Responsgruppen och de "verktyg" vi fått för att ge respons fungerar superbra! Det är så utvecklande att få och att ge respons.
          (5)
Författaren   |   2016-12-27
Kreationslotsens kurs Skriv gör att man aldrig tappar sugen utan håller skrivandet igång hela året. Jag har skrivit i många år, men det är först sedan i somras jag skriver dagligen utan långa uppehåll (veckor eller månader) . Anledningen till att jag skriver dagligen är gemenskapen i Skriv. Jag har fått en skrivkamrat, är med i en resonsgrupp, d...
Visa hela