Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Kursinformation
Karlstad
3 timmar
2020-08-25 17:00
800 SEK

Kursbeskrivning

Yoga och Måleri utomhus
En stund i nuet. Yoga, mindfulness och meditativt måleri.

För dig som vill koppla bort från vardagen i några timmar i fullständig avslappning. I ett mini-retreat i en stor trädgård blir du ledd genom såväl yogapass som måleriövningar under trädkronorna. Det blir en stund då våra sinnen får vila med lugna rörelser, trädgårdens dofter och sköna färger.

Vi håller oss denna gången till temat om kroppens chakran, enligt den yogiska filosofin, och kopplar an till energipunkter och olika färger under både yogapasset och måleriupplevelsen. Yogan och målandet flyter lugnt och naturligt in i varandra.

Du behöver inte ha några förkunskaper i något av områdena. Yogapasset är ett lugnare pass och kan varieras utifrån förmåga att röra kroppen, men om du har funderingar beroende på eventuella fysiska begränsningar så kan du höra av dig. Målarpasset är anpassat så att alla kan njuta av färgernas kraft utan att behöva kunna något innan.

Upplevelserna sker under deltagarnas tystnad, något som tidigare deltagare varmt uppskattat. I samband med en hemlagad vegetarisk lunch utomhus kommer vi sen att kunna dela upplevelser och prata med varandra.

Vid regn och rusk har vi reservdatum. Passar inte reservdatumet för dig så får du pengarna tillbaka.
För 22/7 är reservdatum 1/8.
För 25/8 är reservdatum 1/9.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Passar för dig som längtar efter en skön och meditativ upplevelse, som berör alla sinnen. Du behöver inte kunna yoga och måla innan, du guidas genom både yogan och målandet. Vi gör inget avancerat utan allt är på en enkel men njutbar nivå. 

Om du har speciella förutsättningar eller behov så är du välkommen att höra av dig innan så pratar vi om det.

Kostnader

Priset för yoga, måleri och måltid är 800 kr varav 150 kr betalas som anmälningsavgift. Den betalas tillbaka om workshopen blir inställd eller om du blir sjuk och avanmäler dig (senast dagen innan).

I priset ingår material och en hemlagad vegetarisk måltid med te/kaffe och kaka efteråt. 

Kursledare

Carina Gustafsson är diplomerad yogalärare och Kerstin Wessberg är utövande konstnär och van kurslärare. Vi är de goda vännerna som bestämde oss för att slå våra båda kompetenser ihop och göra en drömdag, den dag vi själva skulle vilja vara med om. Carina och Kerstin är vänner sen länge

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga och Måleri utomhus.

Konstnärerna Lucie Rääf och Kerstin Wessberg

Vi är två erfarna lärare, Kerstin Wessberg och Lucie Rääf, som ger tips och råd till ditt måleri såväl individuellt som i grupp.

Både Lucie och Kerstin är erfarna konstnärer och uppskattade kursledare. Lucie Rääf hade flera konstnärer i släkten som inspirerade henne till att ägna sitt liv åt konsten. Flera års konststudier gör Lucies erfarenhet och kunskap gedigen inom konst och formgivning....


Läs mer och visa alla kurser med Konstnärerna Lucie Rääf och Kerstin Wessberg
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga och Måleri utomhus!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 29 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser