Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Konstnär Kerstin Wessberg

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 30 recensioner.

Kerstin Ling
(5)
Mycket bra sätt att prova på saker som jag inte skulle göra annars. Lärare som är eäengagerad och som inspirerar!
Margareta Westerlind
(5)
Jag är jättenöjd med kursen. Pedagogiskt och fin lokal och allmänt trevligt!
Tove
(5)
En bra kurs att bara rita, rita å pröva sig fram å se vad som kommer fram på pappret. Att liksom se andra färger ritas fram på pappret och att tänka ”utanför boxen”. Och det är så meditativt när man bara gör’t och inte tänker så mycket på slutresultatet. Det var bra att Kerstin pratade om att våga låta motivet se ut annat på pappret än i verklig...
Visa hela
Birgitta
(5)
Tack för en rolig kväll. Mycket entusiasm och positiv samvaro. Kul med kollage. Fin kväll. En ”kick ” i mörka januari. Hoppas jag kan komma på en till kurs.
Anna
(5)
En väldigt trevlig och kul kurs! Jag såg fram emot varje tillfälle och även kommit igång hemma. Inspirerande och duktig kursledare som skapade en skön stämning. Trevliga kurskamrater också.
Alexander
(5)
En givande kurs som jag alltid såg fram emot att gå till! Personlig och lärorik.
Marianne H
(4)
Spännande att se sina verk på en riktig vernissage.
Maria J-S
(5)
Vilken trevlig gruppdynamik det blev, både vid målandet och samtalen. Speciellt på ost-och vinkvällen. Och det var så spännande att se sina tavlor på väggen vackert upphängt.
Chatarina B
(5)
Lärorikt och bra kursupplägg, både jag och min man tänker fortsätta att måla nu.
Andrea
(5)
Väldigt fin miljö att måla i. Dessutom sålde jag min första tavla på vernissagen.
Filippa
(5)
Jag tog med en vän, och vi hade en härlig upplevelse tillsammans på denna kurs. Kurs med guldkant!
Anders
(5)
En härlig helg, skön miljö och roliga övningar.
Kari L
(5)
Jättebra att ha den vackra miljön direkt vid ateljén. Vi kunde måla både ute och inne beroende på vädret, och man ser ut genom de stora fönstren.
Stig K
(5)
Så himla bra idé att ha en vernissage på slutet av kursen. Det sporrade mig lite extra. Har aldrig ställt ut förut. Detta vill jag göra igen.
Sussie
(5)
Skönt att allt material ingick, det är inte så vanligt. Jag gillade också att det var två lärare. Lucie och Kerstin var så inspirerande.
Susanne J
(5)
Allt var bra, maten var suverän. Vilken toppenkurs!
José R
(4)
Vi hade roligt från första stund, man lärde snabbt känna varandra. Jag kan rekommendera kursen.
Tina Persson
(4)
Jätterolig och givande kurs.Lärde mig mycket om ljus och mörker.Tålamod,tålamod,tålamod det kan man aldrig lära sig för mycket av.Lagom stor grupp så att man fick den tid med läraren man behövde.Bra och rolig grupp.Gick bra att kombinera målning med social samvaro.Rekomenderas starkt
Maria Jansson
(5)
Det var bra med två lärare, för ni gav lite olika råd ibland och det gör att man ser att det finns olika vägar att gå. En lite lyxig kurs, fullt ös från start med massor av målartid. Det blev snabbt en god och generös stämning och mysiga pratstunder.
Nellie
(5)
Mycket roligt och lärorikt! Var och en fick måla i sin egna takt med samma övningar samtidigt som vi fick individuell vägledning. Otroligt fin ateljé som i sig är mycket inspirerande och rogivande.
Ell-Marie Wärmegård
(5)
Väldig rolig och givande kurs. Lärde mig mycket och fick hjälp att hitta min kreativitet. Dessutom blev vi väl omhändertagna med mat och fika. En helhetsupplevelse.
Pia K
(4)
Två duktiga lärare som uppmuntrade och var generösa med pepp och kunskap. God stämning och fantastisk miljö. Rekommenderas!
Marie Hahn
(5)
Underbar ateljé med bästa läget med Stockholm som kuliss utanför. Bra och roliga, varierande övningar och gott om tid för målning. Duktiga lärare. Rekommenderas varmt!
Susi Andrae Schäfer
(5)
Roligt o inspirerande
Elisabeth Lerndal
(5)
Mycket trivsam helgkurs. Lagom antal deltagare. Bra att ni kursledare förhöll er professionellt till deltagarna, knepigt om det blir för nära "kompisskap",tydligare så här! Kanske kunde man hinna med att tala om en bilds komposition, ett ansiktes placering i en bild t.ex. Färgblandningen första dagen mycket bra. Maten GOD! Jag är väldigt nöjd!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.