Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Konstnär Kerstin Wessberg

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 36 recensioner.

Anita Gullö
En härlig målarkurs som kändes bra både för kropp och själ. Inspirerades av kursledarna som var kunniga och utstrålade värme och energi. Underbart.
Anna
Kerstin visade på ett mkt pedagogiskt sätt och lyssnade in klassens önskemål/frågor och bäddade in detta i kursen. Att från att inte kunna något om målning känner jag nu att det är kul att fortsätta på egen hand efter kursens slut. Sedan är det ju bara ett plus att man blir så fantastiskt glad av Kerstin!
Blenda
Väldigt rolig och lärorik kurs!
Carina Lindström
Bra kurs för nybörgare
Laila
Inspirerande lärare som genomför kursen väldigt bra även om den sker digitalt. Detta genom hennes tydliga instruktioner och goda förberedelser. Kursen gav mig medel att komma igång att måla !
Jessica Lenhult
Rekommenderas! Engagerad och kunnig ledare.
Kerstin Ling
Mycket bra sätt att prova på saker som jag inte skulle göra annars. Lärare som är eäengagerad och som inspirerar!
Kerstin Wessberg Kommentar:
Tack Kerstin L! Du är en toppendeltagare också!
Margareta Westerlind
Jag är jättenöjd med kursen. Pedagogiskt och fin lokal och allmänt trevligt!
Tove
En bra kurs att bara rita, rita å pröva sig fram å se vad som kommer fram på pappret. Att liksom se andra färger ritas fram på pappret och att tänka ”utanför boxen”. Och det är så meditativt när man bara gör’t och inte tänker så mycket på slutresultatet. Det var bra att Kerstin pratade om att våga låta motivet se ut annat på pappret än i verklig...
Visa hela
Birgitta
Tack för en rolig kväll. Mycket entusiasm och positiv samvaro. Kul med kollage. Fin kväll. En ”kick ” i mörka januari. Hoppas jag kan komma på en till kurs.
Anna
En väldigt trevlig och kul kurs! Jag såg fram emot varje tillfälle och även kommit igång hemma. Inspirerande och duktig kursledare som skapade en skön stämning. Trevliga kurskamrater också.
Alexander
En givande kurs som jag alltid såg fram emot att gå till! Personlig och lärorik.
Marianne H
Spännande att se sina verk på en riktig vernissage.
Maria J-S
Vilken trevlig gruppdynamik det blev, både vid målandet och samtalen. Speciellt på ost-och vinkvällen. Och det var så spännande att se sina tavlor på väggen vackert upphängt.
Chatarina B
Lärorikt och bra kursupplägg, både jag och min man tänker fortsätta att måla nu.
Andrea
Väldigt fin miljö att måla i. Dessutom sålde jag min första tavla på vernissagen.
Filippa
Jag tog med en vän, och vi hade en härlig upplevelse tillsammans på denna kurs. Kurs med guldkant!
Anders
En härlig helg, skön miljö och roliga övningar.
Kari L
Jättebra att ha den vackra miljön direkt vid ateljén. Vi kunde måla både ute och inne beroende på vädret, och man ser ut genom de stora fönstren.
Stig K
Så himla bra idé att ha en vernissage på slutet av kursen. Det sporrade mig lite extra. Har aldrig ställt ut förut. Detta vill jag göra igen.
Sussie
Skönt att allt material ingick, det är inte så vanligt. Jag gillade också att det var två lärare. Lucie och Kerstin var så inspirerande.
Susanne J
Allt var bra, maten var suverän. Vilken toppenkurs!
José R
Vi hade roligt från första stund, man lärde snabbt känna varandra. Jag kan rekommendera kursen.
Tina Persson
Jätterolig och givande kurs.Lärde mig mycket om ljus och mörker.Tålamod,tålamod,tålamod det kan man aldrig lära sig för mycket av.Lagom stor grupp så att man fick den tid med läraren man behövde.Bra och rolig grupp.Gick bra att kombinera målning med social samvaro.Rekomenderas starkt
Maria Jansson
Det var bra med två lärare, för ni gav lite olika råd ibland och det gör att man ser att det finns olika vägar att gå. En lite lyxig kurs, fullt ös från start med massor av målartid. Det blev snabbt en god och generös stämning och mysiga pratstunder.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.