Visa kurser.se som: Mobil

Målarkurs Italien Amalfi

Konstnär Kerstin Wessberg
Kursinformation
Italien
7 dagar
2021-10-02
11 390 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Vi målar fyra timmar varje dag inspirerade av det underbara landskapet omkring oss. Vi frossar i varmt solljus och sval, blå skugga, himmel, hav och berg med ljuvlig grönska av olika former. Ledorden för vårt skapande blir färgerna, friden och fantasi. Vi startar dagen med roliga och matnyttiga målarövningar så att vi kommer i form, det ger en liten utmaning att jobba på. På eftermiddagen njuter vi av allt Amalfi har att erbjuda.

Vi avrundar varje dag med gemensam genomgång där vi ser och lär av varandra och gläds åt våra resultat. Tanken från min sida som lärare är att du ska utvecklas utifrån din startposition och dina önskemål, det ska framför allt vara roligt och en njutning att måla. Du tar med din egen målarutrustning och jag tar med visst lånematerial för gemensamma övningar. Jag kommer att undervisa med akryl som teknik, men är du van vid en annan teknik så går det fint att jobba med t.ex. olja eller gouache. En materiallista kommer att skickas ut i god tid.

Vi bor lokalt på det lilla familjepensionatet som serverar frukost och en del gröna luncher och middagar med grönsaker från trädgården. Monica Jörgensen, Italienkännare som anordnat temaresor i över 20 år, är vår guide på plats och leder utflykterna.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen passar både nybörjare och erfarna målare. Vi jobbar med enkla och nyttiga övningar som inspirerar till fortsatta upptäckter, och alla jobbar enskilt utifrån egna förutsättningar. Du får feedback som utgår från din nivå och dina mål med ditt skapande. 

Kostnader

Pris per person på B&B i delat dubbelrum 7 nätter, inklusive halvpension. Pris 11.390 SEK
Innefattar kurs i måleri 4 timmar om dagen, söndag till fredag. Vinprovning ingår i middagen sista kvällen på en restaurang i Amalfi. För den som önskar enkelrum tillkommer enkelrumstillägg: 4.100 SEK

Tillkommer på plats: De måltider som inte ingår i programmet. Inträde på utflykterna och resorna med buss, Minivan och båt. Vi kan hjälpa till med bokning av flygbiljetter.

Kursledare

Kerstin Wessberg är en uppskattad och erfaren kurslärare och anlitas av Folkuniversitetet, Kristinehamns konstmuseum, Karlstad Kommun och Region Värmland för olika konstpedagogiska uppdrag. Kerstin lever efter den fasta övertygelsen att med fantasi och handfasta övningar kan alla människor som längtar efter att skapa hitta sin egen konstnärlig källa. 

Kerstin utbildade sig till socionom och parallellt utvecklat sitt konstnärskap i mer än trettio år och har ett flertal utställningar bakom sig. Läs mer om Kerstin på hennes hemsida.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Målarkurs Italien Amalfi.

Konstnär Kerstin Wessberg

Kerstin Wessberg är en uppskattad och erfaren lärare som ger tips och råd till ditt måleri såväl individuellt som i grupp.

Kerstin Wessberg anlitas av Folkuniversitetet, Kristinehamns konstmuseum, Karlstad Kommun och Region Värmland för olika konstpedagogiska uppdrag.  "Om du har en lust till färg och form så kommer du kunna måla. Det är bara att starta med en färgklick, sen börjar det...


Läs mer och visa alla kurser med Konstnär Kerstin Wessberg

Kontaktuppgifter till Konstnär Kerstin Wessberg

Konstnär Kerstin Wessberg

Romstadsvägen 14
65342 karlstad

Mobil 073-06 90 355

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Målarkurs Italien Amalfi!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 35 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Målarkurs Italien Amalfi, fyll i följande uppgifter: