Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Akrylmåleri helgkurser med olika teman

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Kari L
(5)
Jättebra att ha den vackra miljön direkt vid ateljén. Vi kunde måla både ute och inne beroende på vädret, och man ser ut genom de stora fönstren.
Stig K
(5)
Så himla bra idé att ha en vernissage på slutet av kursen. Det sporrade mig lite extra. Har aldrig ställt ut förut. Detta vill jag göra igen.
Sussie
(5)
Skönt att allt material ingick, det är inte så vanligt. Jag gillade också att det var två lärare. Lucie och Kerstin var så inspirerande.
Susanne J
(5)
Allt var bra, maten var suverän. Vilken toppenkurs!
José R
(4)
Vi hade roligt från första stund, man lärde snabbt känna varandra. Jag kan rekommendera kursen.
Maria Jansson
(5)
Det var bra med två lärare, för ni gav lite olika råd ibland och det gör att man ser att det finns olika vägar att gå. En lite lyxig kurs, fullt ös från start med massor av målartid. Det blev snabbt en god och generös stämning och mysiga pratstunder.
Ell-Marie Wärmegård
(5)
Väldig rolig och givande kurs. Lärde mig mycket och fick hjälp att hitta min kreativitet. Dessutom blev vi väl omhändertagna med mat och fika. En helhetsupplevelse.
Pia K
(4)
Två duktiga lärare som uppmuntrade och var generösa med pepp och kunskap. God stämning och fantastisk miljö. Rekommenderas!
Marie Hahn
(5)
Underbar ateljé med bästa läget med Stockholm som kuliss utanför. Bra och roliga, varierande övningar och gott om tid för målning. Duktiga lärare. Rekommenderas varmt!
Susi Andrae Schäfer
(5)
Roligt o inspirerande
Elisabeth Lerndal
(5)
Mycket trivsam helgkurs. Lagom antal deltagare. Bra att ni kursledare förhöll er professionellt till deltagarna, knepigt om det blir för nära "kompisskap",tydligare så här! Kanske kunde man hinna med att tala om en bilds komposition, ett ansiktes placering i en bild t.ex. Färgblandningen första dagen mycket bra. Maten GOD! Jag är väldigt nöjd!
Karin Elgelund
(4)
Rekommenderar kursen framför allt för alla som vill komma över rädslor och osäkerhet i sitt måleri. Trevliga och positiva ledare som såg alla deltagare, respektfulla och lyhörda.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.