Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Vi är två erfarna lärare, Kerstin Wessberg och Lucie Rääf, som ger tips och råd till ditt måleri såväl individuellt som i grupp.

Både Lucie och Kerstin är erfarna konstnärer och uppskattade kursledare.

Lucie Rääf hade flera konstnärer i släkten som inspirerade henne till att ägna sitt liv åt konsten. Flera års konststudier gör Lucies erfarenhet och kunskap gedigen inom konst och formgivning. Lucie har haft många duktiga och erfarna lärare bl.a akvarellproffessorn Arne Isaksson.

“ I min roll som handledare vill jag ge grundkunskaper om materialet, som är så viktiga för att rätt kunna skapa olika uttryckssätt. Sedan vill jag verkligen ge SKAPARKRAFT och MOD till de som målar för mig. Att se utvecklingen och glädjen hos mina elever, är fantastiskt kul.

Kerstin Wessberg anlitas av Folkuniversitetet, Kristinehamns konstmuseum, Karlstad Kommun och Region Värmland för olika konstpedagogiska uppdrag. 

"Det är min starka övertygelse att alla människor som längtar efter att skapa kan hitta sin egen konstnärlig källa. Det är väldigt spännande att få vara en del av den processen."

Kerstin utbildade sig till socionom och har parallellt utvecklat sitt konstnärskap i mer än trettio år och har ett flertal utställningar bakom sig. Läs mer om Kerstin på hennes hemsida.

Några kommentarer från föregående kurs:

“Jättebra med två lärare. Ibland gav ni olika tips och råd för att komma vidare. Det gör att man förstår att det finns många vägar att gå, och man kunde välja det råd som kändes bäst just då.”

“Det blev en avspänd och trygg stämning direkt. Vi hade roligt. Jag lärde mig massor.”

Kurserna är i Lucie Rääfs underbara ateljé på Saltsjöqvarns kaj, en av Stockholms vackraste ateljéer. Kurserna i Karlstad går i Folkuniversitetets lokaler som finns mitt i stadskärnan, nära Klarälven och parker.

Visa alla kurser med Konstnärerna Lucie Rääf och Kerstin Wessberg

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Kropp och Hälsa
Retreats Pris Ort Snittbetyg
Skogsretreat Art & Yoga halvdag Från 800 SEK Karlstad
Målarkurser
Akryl
Akryl grundkurs 5 onsdagar Från 1 900 SEK Karlstad
5,0 (2)
Akryl och collage, testa och ha kul Från 400 SEK Karlstad
5,0 (1)
Akrylmåleri helgkurser med olika teman Från 3 900 SEK Stockholm
4,8 (12)
Akvarell
Akvarell helgkurs Från 2 900 SEK Stockholm
4,5 (2)
Sommarkurs i akvarellmålning Från 4 500 SEK Stockholm
Teckning
Skissa och teckna utomhus, grundkurs Från 500 SEK Karlstad
5,0 (1)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Konstnärerna Lucie Rääf och Kerstin Wessberg och veta mer om deras kurser.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 29 recensioner.

Margareta Westerlind
(5)
Jag är jättenöjd med kursen. Pedagogiskt och fin lokal och allmänt trevligt!
Tove
(5)
En bra kurs att bara rita, rita å pröva sig fram å se vad som kommer fram på pappret. Att liksom se andra färger ritas fram på pappret och att tänka ”utanför boxen”. Och det är så meditativt när man bara gör’t och inte tänker så mycket på slutresultatet. Det var bra att Kerstin pratade om att våga låta motivet se ut annat på pappret än i verklig...
Visa hela
Birgitta
(5)
Tack för en rolig kväll. Mycket entusiasm och positiv samvaro. Kul med kollage. Fin kväll. En ”kick ” i mörka januari. Hoppas jag kan komma på en till kurs.
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 29 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Konstnärerna Lucie Rääf och Kerstin Wessberg och få mer information, fyll i följande uppgifter: