Måla skogslandskap i akvarell

Längd
5 veckor
Pris
3 499 SEK
Längd
5 veckor
Pris
3 499 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursdatum 31/3-28/4 (fem veckor, fem lektioner på fredagar), en fortsättningskurs på distans med tema Skogslandskap

- Boka senast 28/2 och få 20% rabatt -

Den här kursen är för dig som fått nog av att titta på Youtube-videor för nybörjare. Det är dags för dig att gå vidare och lära dig måla motiv på egen hand efter referensfoto. I den här kursen övar du upp din förmåga att utveckla ditt eget måleri och ta dig an nya motiv. Vi använder skogslandskap som tema i den här kursen men processen du får lära dig kan du sedan använda till vad du än vill måla i framtiden.

Distanskurs

Den här kursen går du direkt i lärplattformen på hemsidan. Du får tillgång till en ny lektion varje fredag och kan logga in när du vill för att se lektionerna och göra övningarna. Där skickar du också in de bilder du vill ha feedback på.

Vad gör vi?

Vi fördjupar oss i landskapsmotiv med fokus på träd- och skogsmotiv. Vid kursens slut kan du planera och måla landskapsmålningar efter referensfoto. I kursen bryter vi ner motiven och arbetar fokuserat med olika delar för att sen kunna sätta ihop dem till färdiga målningar.

Vem är kursen för?

Kursen passar dig som vill arbeta hemifrån på egen hand och och som inte vill ha tider att passa. Du får tillgång till en ny lektion varje fredag vid midnatt och kan gå in när du vill för att se den och göra övningen.

Kursens upplägg

Den här distanskursen består av videoföreläsningar och individuell feedback via mejl. Vill du bara se lektionerna utan att få feedback så går det såklart jättebra. Videolektionerna får du en gång i veckan och däremellan får du feedback via mejl när du behöver det.

Eftersom videolektionerna är förinspelade så behöver du inte vara med i livesändning utan kan välja att se lektionen när de blir tillgängliga i kursplattformen. 

Jag har hörselnedsättning, är materialet textat?

Ja, videolektionerna är textade på svenska.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Den här kursen passar dig som målat tidigare, kanske har du redan gått nybörjarkurs och vill ta dig vidare. Kursen passar dig som vill arbeta hemifrån på egen hand och och som inte vill ha tider att passa (du kan se avsnitten när du vill).

Kostnader

3499kr (+ kostnad för målarmaterial)

Kursledare

Åsa Sjölander

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Måla skogslandskap i akvarell och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
4/5
Bente Johansson
06 feb 2023

Bra och pedagogisk, kanske kan du vara ännu tydligare med torktid. En ide kan ju vara att skriva t. ex. ” torka 10 min” eller vad som nu behövs. I sista lektionen sade du ju jus...

Visa hela
5/5
Åsa Thunholm
04 feb 2023
En glädjefylld kurs

Så roligt att gå ännu en rolig kurs hos dig. Har lärt mig så mycket om det lilla i naturen, att se de små detaljerna och fascineras av dess struktur. Ska fortsätta att lära mig ...

Visa hela
5/5
Sofia L Wärme
29 dec 2022

Hej Åsa, Stort tack för att vi får möjligheten att återkomma till dig för feedback! Jag har ME så jag behöver tid, och känner därför sån tacksamhet för den här möjligheten. De...

Visa hela
Konstnär Åsa Sjölander
Falun

Digitala målarkurser i akvarell med konstnär Åsa Sjölander

Konstnär Åsa Sjölander erbjuder digitala kurser i akvarellmålning. Våra målarkurser riktar sig till dig som föredrar att studera på egen hand utan krav på att delta live. Åsa arbetar som akvarellkonstnär i Falun och jobbar framför allt med porträtt- och...

Läs mer och visa alla kurser med Konstnär Åsa Sjölander

Highlights