Visa kurser.se som: Mobil

Sommarkurs i sång för ungdomar 15-20 år - Alla genrer & nivåer

Komplett-sångteknik-huset
Kursinformation
Stockholm
5 dagar
2021-07-26 10:00
Sista anmälan: 2021-07-12
4 950 SEK

Kursbeskrivning

Det här är kursen för dig som på allvar vill utvecklas som sångare! 

Oavsett om du är en van solosångare eller är fullkomlig nybörjare så vågar vi lova att den här kursen kommer att ge dig massor av verktyg för att du ska kunna sjunga precis så som du önskar! Vi blir inte förvånade om den här sommarveckan till och med totalt kommer att förändra din syn på vad du trodde var möjligt för dig att åstadkomma!

Kursen innehåller en del teori som varvas med praktiska övningar (allt utifrån den revolutionerande metoden Komplett sångteknik som blivit känd för sin effektivitet och sina snabba resultat) samt enskild sångcoachning i masterclass. Vi arbetar i en liten grupp om max 10 deltagare där varje deltagare coachas enskild samtidigt som resten av gruppen sitter med och lär av att titta. Ett oerhört effektivt sätt att lära - och väldigt roligt! Den nervositet man kan känna inför att jobba inför andra brukar väldigt snart försvinna! 

Sista kvällen ordnas en akustisk avslutningskonsert i den blommande trädgården. Då är nära och kära välkomna att komma och lyssna till de som vill uppträda.

Vi håller till på Komplett-sångteknik-huset på södermalm i Stockholm som är vackert beläget bland kulturhusen på Mariaberget. Kurslokalen ligger i ett litet hus från 1700-talet med tillhörande trädgård där luncherna kan intas vid vackert väder.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ungdomar 15-18 år

Kostnader

4950 kr inkl moms. Fika ingår i priset.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sommarkurs i sång för ungdomar 15-20 år - Alla genrer & nivåer.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Anna
(5)
Väldigt lärorikt oavsett tidigare erfarenhet. Tack för att ni pushade mig och fick mig att tro att jag klarade det.

Komplett-sångteknik-huset

mic

Sångundervisning på Södermalm - Komplett-sångteknik-huset

Välkommen till Komplett-sångteknik-huset på Södermalm i Stockholm. Här kan du utveckla din sång inom inom samtliga genrer. Med den banbrytande metoden Komplett sångteknik/Complete Vocal Technique (CVT) får du konkreta verktyg som gör att du kan nå de röstmässiga resultat som du önskar. ...


Läs mer och visa alla kurser med Komplett-sångteknik-huset

Kontaktuppgifter till Komplett-sångteknik-huset

Komplett-sångteknik-huset

Lilla Skinnarviksgränd 1
11825 Stockholm

Tel: 0707-811471
Mobil 0707-680849
komplettsangteknikhuset.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 35 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sommarkurs i sång för ungdomar 15-20 år - Alla genrer & nivåer, fyll i följande uppgifter: