Skapa magi med grönsaker – en onlinekurs med Paul Svensson
Kökets kurser - köket.seKursbeskrivning
Skapa magi med grönsaker – En unik matlagningskurs online med Paul Svensson
Gott för både kropp och planet! Med Paul Svenssons passion för hållbar matlagning kommer du i denna kurs kliva in i en magisk värld och upptäcka grönsaker på ett helt nytt sätt. Lär dig om råvaror, tekniker och temperaturer - allt för att uppnå det perfekta resultatet. Att laga växtbaserad mat är en sann konst!
Kursinnehåll
- Paul Svenssons matfilosofi
- Potatis
- Kål
- Rotselleri
- Sparris
- Lök
- Bönor
- Du kommer lära dig tillaga grönsaker på nya sätt, hur du maximerar smakupplevelsen och tar tillvara på grödan på bästa sätt.
- Du kommer få kunskap om grönsakernas olika beståndsdelar och lära dig laga fantastiskt goda maträtter.
- Med din nya kunskap kommer du kunna skapa underbara smakupplevelser med grönsaker i fokus. Matlagning som är bra både för dig och för vår planet - hållbar njutning helt enkelt!
Du kan gå den hur många gånger du vill och du har fri tillgång till kursen för alltid efter köp.
Hur påverkar COVID-19 denna kurs?
Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.
För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.
Målgrupp
Den matlagningsintresserade som är nyfiken på att laga maträtter där grönsaken är i fokus. Vegetarianer och flexitarianer som söker inspiration och kunskap i det växtbaserade köket. Perfekt present!
Kostnader
299 kr
Kursledare
Paul Svensson
- Fotografiska restaurang - kökschef och driftansvarig. 2017 utsedd till "Världens bästa museirestaurang"
- Initiativtagare till zero waste-restaurangen Retaste
- Jurymedlem i Sveriges yngsta mästerkock
- Fått priset "Årets innovatör" 2018
- Kock hos legendaren Marco Pierre White i London
- Restaurang Bon Lloc - Kock och kökschef
- Femte plats 2003 i Bocuse d’Or (VM för professionella kockar)
- Restaurang F12 – kökschef och driftansvarig
- Skrivit fyra böcker, "Paul grillar", "Pauls kök", "Den nya husmanskosten" och "Grilla vego"
Kökets kurser - köket.se

Matlagningskurser med Sveriges främsta kockar
Ta din matlagning till nästa nivå med Kökets matlagningskurser online. Lär dig laga mat och baka tillsammans med Sveriges främsta kockar och konditorer. Under kursen får man lära dig om råvaror, tillagningssätt och hantverket för att lyckas i köket. Du...