Certifierad Inredare och homestylist – Design Academy inredningsutbildning

Kloka kurser, Distans
Längd
Ca. 1-2 terminer
Pris
15 400 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Ca. 1-2 terminer
Pris
15 400 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Certifierad inredare och homestylist

I vår utbildning till Inredare via Design Academy kommer du få all den kunskap du behöver för att inreda inför homestylingar och för privatpersoner samt företag.

I fyra kreativa moduler samt ett examensprov kommer du i din egen takt ta dig igenom utbildningen tillsammans med din lärare som du har kontakt med via telefon och mail.

Din utbildning får du som elev tillgång till helt digitalt smidigt i en elevportal där du får tillgång inläsningsmaterial, videomaterialbilder, nedladdningsbara lathundar samt mallar.

Plugga var som helst ifrån i din elevportal

När du gjort din beställning får du tillgång till din elevportal där du i din egen takt tar dig igenom din utbildning tillsammans med lärare.

Våra svarstider av våra engagerade lärare är mycket korta så att du som elev ska bli klar med din utbildning i den takt du tänkt dig.

Utbildningen är uppdelad på fyra olika moduler samt ett certifieringsprov och i din portal får du tillgång till en modul i taget som i sin tur är uppdelad i pedagogiska ämnen och avsnitt samt instruktionsfilmer. Du kan även chatta med andra elever om du vill.

Mål – att bli säker i din inredning

När du är klar med din utbildning kommer du känna dig säker i att:

 • Inreda enligt Feng Shui med tanke på CHI-flöden
 • Göra proffsiga säljande moodboards
 • Visa upp inredningsstilar med stilplanscher
 • Rita upp planritningar över rum och hela hus/lägenheter
 • Skapa proffsiga inköpslistor och presentationsförslag till kund
 • Göra belysningsritningar och förstå belysningstermer
 • Inreda med färg och veta hur det påverkar ett rum beroende på väderstreck
 • Färglära beroende på personlighetstyp
 • Välja material för vägg, golv, tak inklusive tapeter, mönster, kakel och klinker
 • Lyfta ett rum genom att tillföra rätt saker
 • Inreda utomhus
 • Arbeta för att marknadsföra ditt företag
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande starter

 • Kurs
 • Distans

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta som inredare professionellt eller som har ett genuint och brinnande intresse för inredning. Inga förkunskaper krävs för att gå utbildningen.

Kursintyg

När du är klar och godkänd på hela utbildningen får du ditt certifikat som visar att du är Certifierad Inredare och Homestylist samt vilken skola du gått på och utbildningens innehåll.

Efter utbildningen kan dutill exempel arbeta som inredare eller homestylist, antingen som anställd eller i ditt egna företag. Du kan med säkerhet inreda kommersiellt, till exempel hotell och kontor samt för privatpersoner.

Du kommer ha en djup kunskap om färg, belysning, möblering samt golv– och textilval i din inredning. Du kommer känna dig säker i vilka olika stylingstekniker som används till vad. Du kommer även med en stor självsäkerhet kunna lämna över professionella inköpslistor, planritningar och moodboards till kund samt sälja in dina tjänster till framtida kunder.

Kostnader

Utbildningen kostar 15.400 kr och innehåller 4 moduler samt ett examensprov. Inga extra kostnader för kursmaterial tillkommer.

Kursledare

Varför Design Academy?

På vår inrednings- och designskola arbetar erfarna och motiverade inredare som lärare vilka brinner för inredning och design. Din lärare kommer se till så du får en gedigen heltäckande yrkesutbildning samt en stabil grund att stå på när du ska ut i arbetslivet och ta dina första uppdrag eller arbeta som inredare via en anställning.

Du kommer få utföra inlämningsuppgifter som verkligen är hands-on där du lär dig viktiga inredningsbegrepp så som t.ex siktlinje, hur mönster och val av tapet påverkar helheten samt andra viktiga tekniker för att få till en balanserad inredning som är rätt för kunden.

Våra korta svarstider och lärare som stöttar dig hela vägen gör det lätt för dig som elev att utföra utbildningen på den tid du tänkt dig eftersom den är helt i den igen takt.

Hjälp från din lärare hela vägen fram i mål

Hos Design Academy jobbar många erfarna inredare/lärare som kommer hjälpa dig framåt i utbildningen. En av de som du kan få som din lärare är Sara Forsberg. Vi kommer att göra allt för att du ska känna dig trygg genom din utbildning. Du kan nå oss på mail eller telefon på vardagar mellan kl 08-17.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Certifierad Inredare och homestylist – Design Academy inredningsutbildning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights