Visa kurser.se som: Mobil

Distanskurser i sömnad - Klädskolan

Klädskolan - Distanskurser i sömnad och mönsterkonstruktion

Välkommen till Klädskolan, Sveriges ledande distanskurser i klädsömnad och tillskärning/mönsterkonstruktion.  Vi har utbildat över en halv miljon elever sedan 1960-talet.

Sugen på att bli din egen designer? Sveriges mest omfattande kurser i sömnad och tillskärning kommer hem till dig.

Ditt klassrum har du hemma, lektionsbreven laddar du enkelt ned från vår webbplats. Varje lektion tar dig steg för steg från dina egna mått till ett färdigt plagg eller mönster. Allt du behöver är en symaskin med sicksack-söm, tyger och lite ritmateriel. Vi står för kunskapen, du står för kreativiteten.

Sagt om Klädskolan:

"De kunskaper som jag fick genom Klädskolans tillskärningskurs har jag haft stor glädje av för att kunna göra egna mönster att sy efter, men också för att bättre förstå hur man kan ändra och sy om kläder."
- Marie Tell

"Klädskolans kurser har gett mig god kunskap i sömnad och mönsterkonstruktion. Detta har jag haft enorm glädje av under min tre år på Beckmans modelinje och i mitt arbete som designer på Hennes & Mauritz."
- Nini Andersson, designer Vita Rummet H&M

"För många år sedan gick jag Maud Kyndel-Hansers distanskurser i tillskärning och sömnad. Jag har haft stor glädje av kurserna som jag sedermera har kunnat använda professionellt, då jag i ett antal år hade min egen syateljé. Kurserna gav mig grunden för min kunskap som jag fortfarande har stor glädje av. Den är både lättfattlig och uttömmande."
- Ella Søborg Hansen

Välkommen med din intresseanmälan!

Visa alla kurser med Klädskolan AB

Kurser

Kurs
Hantverk
Textil Pris Ort Snittbetyg
Alla kan sy 4 700 SEK Distans
4,3 (7)
Rita egna mönster - Mönsterkonstruktion 4 700 SEK Distans
4,0 (5)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Klädskolan AB och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Klädskolan AB

Åsgatan 35
791 71 Falun

Recensioner

Kursdeltagare 12
(3)
Tycker att upplägget av kursen där lektionerna bygger på varandra är lysande. Beskrivningarna är i stort sett mycket pedagogiska och lätta att följa. Tycker dock att kursbreven skulle behöva en revidering för att kännas moderna/tidlösa både rent grafiskt (för att komma ifrån känslan av att kursbreven är skrivna på skrivmaskin) och rent innehålls...
Visa hela
Kursdeltagare 11
(5)
Helt suveränt sätt att utbilda sig på. Har man som jag ett annat yrke dagtid så passar detta perfekt. De gånger jag har ringt eller mailat ang frågor jag har så har jag alltid blivit mycket trevligt bemött och det betyder mycket. Jag kan varmt rekommendera Era kurser till andra.
Kursdeltagare 10
(5)
Jag har sytt på hobbybasis i många år och har ofta behov av att veta grunderna i mönsterkonstruktion för att inte vara helt beroende av färdiga (dyra)mönster, som ju sällan passar till kroppen utan måste anpassas. Jag syr till mig själv men även till andra på beställning. Jag har länge sökt en kurs som passar till mina behov men har inte hittat ...
Visa hela
Klädskolan AB
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 12 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Klädskolan AB och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Lär dig sy med Klädskolan
Sykurser på distans

I reportaget berättar Marianne och Souzan om deras erfarenheter av att gå Klädskolans distanskurser. De berättar om hur de med hjälp av kurserna har kunnat förverkliga sina drömmar och ambitioner inom design, sömnad och mönsterkonstruktion. De rekommenderar Klädskolans distanskurser på grund av den pedagogiska utformningen på kurserna samt Klädskolans kompetenta handledning. 

Läs mer