Visa kurser.se som: Mobil

SUP Äventyr Fylleån

KITEKALLE
Kursinformation
Halmstad
3 timmar
Maj till oktober, torsdagar, start kl. 10, 11, 14, 15. Andra tider kontakta oss
350 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

SUP Fylleån

SUPÄVENTYR i FYLLEÅN

I Halmstad rekommenderar vi en tur ner för Fylleån. Väljer ni en tur i Fylleån så startar ni i Snöstorp och paddlar ca 1,5-2 timmar medströms. Turen är helt fantastisk och det är svårt att tro att man verkligen är i Sverige då det är lite djungelkänsla på en stor del av turen. Vi rekommenderar våtdräktsskor för att skydda fötterna då Fylleåns botten mest består av sten och tyvärr en del skräp.

Hur går det till:
Vi samlas på Hagön, där ser vi till att ni har all utrustning ni behöver, ni får byta om och göra er redo. Sedan kör vi er till Snöstorp där starten ligger. Vi ger er lite tips och information i bilen och väl på plats vid starten får ni en kort instruktion på hur man paddlar SUP. Sedan paddlar ni iväg medströms tillbaka mot Hagön där vi samlades. Om ni är fler än 12 personer så kör vi två omgångar alternativt så ordnas transport på annat sätt. Ta gärna med er en vattentät påse så ni kan ta med er mobilen. OBS! Det finns inga toaletter vid starten i Snöstorp men det finns toaletter och dusch där vi samlas och där ni avslutar paddlingen på Hagön. Räkna med ca 2,5-3 timmar totalt innan ni är tillbaka på Hagön och ombytta igen.

Tider:
Alla dagar varje heltimma från kl. 10:00 till 18:00.
Bokas enklast viabokningskalendern, via mail eller 035-21 22 23. Vill du paddla idag så måste du ringa och boka.

Priser: 
350:- per person, medåkande barn 50:-, våtdräkt 100:-, skor 50:-

Paddla ut till havet:
Vill ni paddla hela vägen ut till havet så kan ni paddla ut till mynningen och sen paddla tillbaka till Hagön. Räkna med att det tar ca 1-1,5 timma extra tur och retur. Pris 400:-

Extra
Ni kan självklart välja till fler aktiviteter, som t.ex. yoga, fitness eller kanske ett matpaket. Alternativt hyra cyklar för att ta er till och från nästa aktivitet.

SUP

Stand Up Paddleboard

SUP är både en motionssport och en upplevelseaktivitet. Det är en relativt ny sport i Sverige på stark frammarsch. Du står på en lång surfbräda och paddlar dig fram. Paddla ut i naturen för att utforska sjöar och forsar eller surfa bland vågor och dyningar längs stranden. I Halmstad rekommenderar vi en tur ner för Fylleån, Nissan, Lagan eller en tur längs med kusten.

EVENT

Företag, kompisgäng, möhippor och svensexor

Är ni ett företag eller större grupp som vill boka ett SUP event så ordnar vi allt från längre turer, tävlingar, vågsurf etc. Vi samarbetar med ett par olika lokala restauranger och caféer som caterar mat, dryck eller fika.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kostnader

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om SUP Äventyr Fylleån.

KITEKALLE

Kite

Välkommen till KiteKalle. Här jobbar vi på att skapa ett rikstäckande nätverk av kite, SUP och surfcenters i Sverige där du kan gå en kurs. Vi kan i dagsläget erbjuda kurser i Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad och på Öland. Tillsammans med några av...


Läs mer och visa alla kurser med KITEKALLE

Kontaktuppgifter till KITEKALLE

KITEKALLE

Stationsgatan 58
30250 Halmstad

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera SUP Äventyr Fylleån!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser