Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Drejning för nybörjare, intensivkurs

Keramikfest
Kursinformation
Stockholm, Sundbyberg
1 dag
295 - 495 SEK

Kursbeskrivning

Kurs i drejning för nybörjare, alla kan

Drejkurs, drejningLär dig att dreja från grunden i en kreativ miljö där stämningen är på topp. Som elev på drejkursen får du alla de där tipsen som gör att du lyckas med att skapa riktigt vackra föremål. Vi går igenom  tekniker som Jeannette har skapat så att det blir enklare att dreja som nybörjare

Kursdeltagarna hämtar inspiration från varandra och alla utställningsföremålen som finns runt omkring i verkstan. Dreja en mugg, ett jättestort fruktfat, skapa vackra vaser eller kombinera ihop ett set. Bara kreativiteten sätter gränser för vad du kan skapa.

Kursledare: Jeannette Andersson delar med sig av knep som hon har jobbat fram under sina många år som keramiker. Under Jeannettes 40 år som ledare för olika grupper / kurser / företag  har hon utvecklat en egen pedagogik och ett mycket speciellt sätt att lära ut så att alla kan. Hon använder sig av inlärning genom glädjen, kroppen, göra och känna. Jeannette lär dig känna hur du ska göra för att få leran dit du vill.

Kurslängd
Intensivkurs under en dag med tillgång till drejskiva under hela dagen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Skräddarsy en kurs

Om ni är ni flera som vill dreja så kan ni bestämma ett eget datum. Vi skräddarsyr kurser och privatlektioner för precis den nivån som just ni behöver. Drejning passar perfekt som aktivitet under till exempel möhippa, svensexa, födelsedagar och företagsfester.

Kontakt oss så berättar vi mer!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Drejning för nybörjare, intensivkurs .

Keramikfest

Keramikfest, dreja, drejning, drejkurs

Keramikfest - kreativt skapande genom drejning

Välkommen till världens största drejarverkstad med 35 drejskivor och plats för 120 deltagare samtidigt. Jeannette Andersson har varit verksam med kurser för grupper sedan 1970. Här kan du bland annat lära dig att dreja och uppleva teambuilding på ett annorlunda och roligt sätt...


Läs mer och visa alla kurser med Keramikfest

Kontaktuppgifter till Keramikfest

Keramikfest

Tallgatan 10
172 69 Sundbyberg

Recensioner
Bli den första att recensera Drejning för nybörjare, intensivkurs !

Liknande kurser