Kentsdottir Production AB

Vi är Kentsdottir Production

Kursen hålls av oss, systrarna Kentsdottir som består av Alexandra och Silja-Marie. Tillsammans driver vi filmproduktionsbolaget Kentsdottir Production som är baserat i Stockholm. Vi älskar video och har skapat filmer tillsammans sedan barnsben. Vi har stor erfarenhet av att filma, redigera, regissera och producera. Idag har vi drivit bolaget i åtta år och arbetar med företag såsom Volvo, Zoegas, Odd Molly, Wall of Art, Apollo, Loreal, Svenska Spel, NEUW etc. men även gjort musikvideor åt artister såsom Smith&Thell, Eric Saade och Jens Hult. 

Vi är med och utvecklar video-koncept och gör främst videor som används som innehåll till sociala medier eller kampanjer. Vi har aldrig varit ett traditionellt filmbolag utan anpassar oss ständigt till branschen och formar videon därefter. Att vi alltid har haft ansvaret för hela produktionen gör att vår kunskap är optimal kring både det tekniska hantverket och den kreativa helheten. Något som vi tror är viktigt att lära ut i dagens video-bransch.

I våra kurser har vi små grupper för att ha en personlig och välkomnande atmosfär - där inga frågor är för dumma för att ställas. Vi vill ge en helhetsupplevelse som ska resultera i nya kunskaper, nya vänner och inspiration för framtiden.

Visa alla kurser med Kentsdottir Production

Kurser

Kurs
Foto och Film
Film Pris Ort Snittbetyg
Lär dig skapa film Från 7 000 SEK Stockholm
4,8 (8)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Kentsdottir Production och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Kentsdottir Production

Kronobergsgatan 9
11238 Stockholm

Mobil 0767747679

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 8 recensioner.

Kursdeltagare

Stort tack för en genomgående kurs fylld av inspiration och kunskapsgivande dialoger! Jag uppskattar ert engagemang och er vilja att lära ut! Perfekt fördelning mellan teori, praktiska moment och redigering. Ni är grymma!

Kursdeltagare

En perfekt endagskurs som gav mig flera ögonöppnare och idéer till nya kreativa lösningar. Känner mig helt klart tryggare att våga och testa mer för att få det resultat jag vill inom rörligt. Kentsdottir gör filmvärlden helt enkelt bättre och mycket roligare!

Kursdeltagare

Matnyttig kurs för nybörjare! Härlig stämning då gruppen var liten och det fanns stort utrymme för diskussion och utbyte av erfarenheter. Ni är bäst!! <3

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 8 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Kentsdottir Production och få mer information, fyll i följande uppgifter: