Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Mindfulness/stresshantering & Mindful Eating

KBT Fabriken
Kursinformation
Ekerö
8 tillfällen

Kursbeskrivning

Längtar du efter harmoni och närvaro i ditt liv? Behöver du strategier för att hantera stress och oro i din vardag, på arbetet, i familjen och i dina relationer? Önskar du en kravfri och balanserad relation till mat och ätande? Eller är du mest nyfiken på mindfulness och hur du kan nå mer fokus och inre lugn?

Välkommen på en 8 veckors-kurs i Mindfulness, Mindful Eating & Stresshantering där du får tillgång till kraftfulla verktyg för att reducera stress, öka ditt inre lugn och förändra förhållningssättet till dig själv samt till mat och ätande.

En kurs för dig som vill utveckla din medvetna närvaro och direkt efter kursstart börja praktisera det i livets olika situationer. Du ökar din förmåga till avslappning, koncentration & fokus, kroppskännedom och självkänsla. Du blir bättre på att lyssna på dig själv, känna in dina behov samt att tillgodose dem.

Mindful eating bygger på mindfulness och handlar om att bli medveten om kroppen, tankar, känslor och impulser. Du lär dig lyssna till vad kroppen säger och blir mer medveten om hur mat och ätande påverkar dig. Du tränar att förstå när, var och hur du äter. Vad som triggar dig. Hur vanor styr dig och hur du kan bryta ovanor. Du övar att minska stress och känsloätande och njuta mer av mat.

Under kursen utövar vi de grundläggande Mindfulnessteknikerna; medvetna rörelser, kroppsscanning och meditation, samt Mindfulness olika förhållningssätt, för ökad självkänsla och livskvalitet. Varje kurstillfälle innehåller övningar och teori kring Mindful Eating. Även övningar ur MediYoga tillkommer.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tid & plats

Tid

Kl. 17.30-19.00 följande tisdagar 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 14/4, 21/4, 28/4

Plats

Ekerö Hälsorum. Bryggavägen 131 D, entréplan. Huset till höger som det står Ekerö Sjöstad på.

Kostnader

2200 SEK. Betalas vid första tillfället med bankkort eller swish, kvitto mailas.

Kursledare

Ulrica Boajé, grundare och ägare till KBT Fabriken och Ekerö Hälsorum, är Kognitiv Beteendeterapeut, Familje-terapeut, Mindfulnessinstruktör och Mediyogainstruktör.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mindfulness/stresshantering & Mindful Eating.

KBT Fabriken

Mindfulness-kurser och mycket mer hos KBT Fabriken

KBT-terapi och mindfulness i Stockholm

Förändra dig själv inifrån med kognitiv beteendeterapi samt med olika kurser. KBT Fabriken erbjuder kurser i mindfulness och stresshantering, mindfulness för barn och hela familjen och mindful eating. Kurser där du får tillgång till kraftfulla strategier för att reducera stress...


Läs mer och visa alla kurser med KBT Fabriken

Kontaktuppgifter till KBT Fabriken

KBT Fabriken

Bryggavägen 131 D
178 51 Ekerö

Recensioner
Bli den första att recensera Mindfulness/stresshantering & Mindful Eating!

Liknande kurser