Visa kurser.se som: Mobil

Koppel & Följsamhet online

K9 Education
Kursinformation
Distans
När du vill, var du vill
995 SEK

Kursbeskrivning

koppel och följsamhetKoppel & Följsamhet skolan, självstudiekurs online

Att hunden ska gå fint i kopplet är något de flesta förväntar sig av sin hund, men det är långt ifrån alla hundar som förstår sig på hur de ska bete sig i kopplet. Koppel kunskap är något vi måste lära hunden, det är en utbildningsfråga precis som allt annat. För att få hunden att förstå hur han ska bete sig i kopplet använder vi oss av pedagogiska och lätt tillgängliga övningar som gör det tydligt för hunden att förstå vad det är vi förväntar oss. Hunden får lära sig att vara följsam och anpassa sig efter ditt tempo och dina tempoväxlingar. Ett problem alla ställs inför då de ska träna sin hund att gå fint i kopplet är att ingen, varken hund eller människa orkar träna en hel promenad. Det här är något som kan ställa till det och se till att träningen blir inkonsekvent och otydlig för hunden. Kan man dock komma runt problemet och endast träna i korta och informativa pass, utan att släppa på kriterierna och låta hunden dra i kopplet, så kommer träningen att gå framåt med stormsteg. I den här kursen går vi igenom lösningen på det här problemet så alla kursdeltagare får alla de verktyg de behöver för att lyckas med koppelträningen.

Kursen är upplagd i 11 lektioner som öppnar en om dagen tills alla lektioner ligger öppna. Klassrummet har du tillgång till under 6 månader vilket betyder att du har gott om tid att ta dig igenom hela träningsprogrammet.

Ps. Notera att det inte ingår coachning eller feedback ifrån Kickan i självstudiekurserna.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Koppel & Följsamhet online.

K9 Education

K9 Education

Välkommen till K9 Educations hundkurser i Stockholm, Vendelsö och Online!

K9 Education ligger i Stockholm Vendelsö, men erbjuder även hundkurser och utbildningar online. K9 Educations hundkurser drivs av Kickan Nikolic som utbildat hundar och hundägare i 19 år. Kickans mål och fokus är att hjälpa hundägare att få den trevliga...


Läs mer och visa alla kurser med K9 Education

Kontaktuppgifter till K9 Education

K9 Education


Mobil 0704948579

Recensioner
Bli den första att recensera Koppel & Följsamhet online!