Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Grundkurs i Hundfotografering

K9 Education
Kursinformation
Distans
995 SEK

Kursbeskrivning

hundfotograferingskurshundfotograferingskursGrundkurs i (hund) fotografering

Den här kursen är till för dig som vill lära din att fotografera med din systemkamera.

För många år sen köpte jag mig en systemkamera för nybörjare, en Nikon D3000 och tänkte att nu kommer jag få riktigt bra bilder! Men jag upptäckte snabbt att jag fick mycket bättre bilder med min mobilkamera, så min Nikon blev liggandes i ett skåp och samlade damm i 5 år innan jag bestämde mig för att faktiskt lära mig att fotografera “på riktigt”.

Det blev MÅNGA timmars sökande på nätet för att hitta information, och desto fler timmar spenderades på Youtube tittandes på instruktionsfilmer. Sedan hittade jag en onlinekurs för nybörjare här i Sverige, men jag saknade fortfarande en hel del information för att jag skulle bli riktig kompis kameran. Men många kurser, workshops och online kurser senare så blev vi riktiga vänner!

Därför har jag nu skapat DEN HÄR kursen, den jag önskade att jag haft när jag kom igång. Jag har lagt in det jag själv velat ha för att relativt snabbt fått en förståelse för kameran och hur den kunde hjälpa mig i skapandet av de bilderna jag ville ta. De viktiga grunderna med andra ord. Här tar du dig ur auto lägena när de längre inte gynnar dig, men använder dem till din fördel när det underlättar för dig. Kunskapen om skillnaden gör att du får kontroll över kameran och kan nyttja den efter tycke och smak.

Självklart spelar det inte någon roll vad det är du vill fotografera (det behöver inte vara din hund ;)) utan det viktiga är först och främst att lära dig din kamera så du kan utnyttja dess potential. Kanske är det barnen du helst av allt vill fota? I den här kursen kommer jag dock att använda mig utav hundbilder eftersom det är det jag mest fotograferar själv.

Den här kursen passar dig som har en systemkamera men aldrig använder den, alternativt använder den, men endast i autoläget. Du kanske som jag har eget företag och ständigt behöver nya bilder till kursmaterial, hemsida, sociala medier, marknadsföring mm. Då är det är guld värt att kunna fota åt sig själv! Eller så vill du kanske “bara” ha vackra bilder på dina nära och kära. Oavsett anledning så kommer du att kunna nyttja din kamera på ett helt annat sätt än vad du gör nu.

“Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is”

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Grundkurs i Hundfotografering.

K9 Education

K9 Education

Välkommen till K9 Educations hundkurser i Stockholm, Vendelsö och Online!

K9 Education ligger i Stockholm Vendelsö, men erbjuder även hundkurser och utbildningar online. K9 Educations hundkurser drivs av Kickan Nikolic som utbildat hundar och hundägare i 19 år. Kickans mål och fokus är att hjälpa hundägare att få den trevliga...


Läs mer och visa alla kurser med K9 Education

Kontaktuppgifter till K9 Education

K9 Education


Mobil 0704948579

Recensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i Hundfotografering!

Liknande kurser