Visa kurser.se som: Mobil

Dead or Alive, grunderna alla vill ha!

K9 Education
Kursinformation
Distans
995 SEK

Kursbeskrivning

dead or aliveDead or Alive, grunderna alla vill ha!

Har du en hund som älskar att leka och älskar leksaker? Eller har startat med en hund som inte varit så imponerad av lek till en början men nu väckts till liv genom lek och belönings utvecklingsträning? Du kanske rentav har gått en lek och belöningsutvecklingskurs för oss och nu vill utvecklas vidare med din hund?

Den här kursen går ut på att först främst skapa regler kring lek belöningarna men den går även ut på att utveckla hundens fokus, koncentration, signalkunskap och snabbhet att svara på signaler, och allt detta i en högre aktivitetsnivå. För sport hundar ger det här den absolut bästa förutsättningen för att träna och tävla på ett optimalt sätt. Men självklart ger det även en mängd positiva bieffekter i vardagen, för visst vill vi alla ha en hund som snabbt och villigt lyssnar på alla signaler vid ger dem!

I det här träningsprogrammet kommer hunden att lära sig att behålla fokus och koncentration, även i lek och högre aktivitetsnivåer, att behålla självkontroll, att diskriminera mellan olika signaler och att snabbt och villigt utföra det beteendena du ber hunden om. Den här träningen upplagt på ett sätt så att vi hela tiden kan utmana och puscha hundens koncentration och kunskap till nya nivåer. Det här grunderna är guld värda för exempelvis agility hunden, som i full fart måste lyssna på vad sin handler säger och blixtsnabbt göra beslut därefter. Efter att ha följt de 15 stegen i det här träningsprogrammet kommer du även själv kunna utveckla träningen och leken till precis vad du vill!

Dead or alive är kursen för dig som förstår vikten av grundträning och vill utveckla hundens koncentrationsförmåga till max.

När du anmäler dig ligger de två första lektionerna öppna och efter det öppnar en lektion om dagen tills hela programmet ligger öppet. Du har sedan tillgång till kursen i 6 mån så ni hinner att jobba igenom alla 15 steg!

 

Ps. Notera att det inte ingår coachning eller feedback ifrån Kickan i självstudiekurserna.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Dead or Alive, grunderna alla vill ha!.

K9 Education

K9 Education

Välkommen till K9 Educations hundkurser i Stockholm, Vendelsö och Online!

K9 Education ligger i Stockholm Vendelsö, men erbjuder även hundkurser och utbildningar online. K9 Educations hundkurser drivs av Kickan Nikolic som utbildat hundar och hundägare i 19 år. Kickans mål och fokus är att hjälpa hundägare att få den trevliga...


Läs mer och visa alla kurser med K9 Education

Kontaktuppgifter till K9 Education

K9 Education


Mobil 0704948579

Recensioner
Bli den första att recensera Dead or Alive, grunderna alla vill ha!!

Liknande kurser