Visa kurser.se som: Mobil

Körsång popkör - Göteborg Lundby VT2018

Joyvoice
Kursinformation
Plats: Göteborg
Längd: 12 tillfällen
Pris: 895 SEK
Arrangör: Joyvoice plus

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Välkommen till Joyvoice

Joyvoice är Sveriges största körkursverksamhet och våra popkörer för ALLA som vill sjunga. Både nybörjare och sångvan. Vi finns över hela landet och har idag närmare 250 körer med fler än 22.000 sångglada deltagare i alla åldrar och vi växer för varje termin. Att sjunga i Joyvoice ska handla om att få koppla bort vardagen för en stund och bara vara ”här och nu” i positiv energi och härligt sångös.

Våra körmedlemmar ska få glädjas, stärkas och lysa och även om varje termin ska avslutas med någon form av framträdande så ligger fokus på gemenskap och att få släppa loss och ha kul under terminens gång.

Vi sjunger välkända hits i genrerna pop och rock där alla låtar arras och spelas in av Hanna Rydman.

Inga noter

Vi använder oss inte utav noter och inga speciella förkunskaper behövs då våra körledare lär ut alla låtar och stämmor på gehör under körrepen.

Joyvoice koncept

Alla våra körledare är anställda och utbildade i Joyvoice körledarutbildning och oavsett om du sjunger i en Joyvoicekör längst ner i Skåne eller högst upp i Norrland så är konceptet desamma.

Lyssna på låtar

Som ytterligare stöd kan alla våra kördeltagare också lyssna på alla låtar och stämmor som förinspelade ljudfiler via vår Joyvoice-app.

Målgrupp

Joyvoice popkörer är för ALLA som vill sjunga.

Joyvoice

Joyvoice - Körer för alla

Välkommen till Joyvoice

Joyvoice är Sveriges största körkursverksamhet och våra popkörer för ALLA som vill sjunga. Både nybörjare och sångvan. Vi finns över hela landet och har idag närmare 250 körer med fler än 22.000 sångglada deltagare i alla åldrar och vi växer...


Läs mer och visa alla kurser med Joyvoice

Kontaktuppgifter till Joyvoice

Joyvoice

Himmelsby Lövsäter 1
59017

Tel: Mail: info@joyvoice.se
joyvoice.se